دوشنبه 11 خرداد 1405 - Mon 01 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 424951
    تاریخ انتشار: 23/ارديبهشت/1405 - 22:24

    انتقاد پهلوی از ترامپ: چرا دوباره به ایران حمله نمی‌کنی؟

    به گزارش پولیتیکو، رضا پهلوی در آخرین اظهار خود از آمریکا و اسرائیل خواست به حملات ادامه دهند. پولیتیکو همزمان تاکید کرد که حتی براندازان هم از رفتار طرفداران پهلوی، وحشت‌زده هستند.

     انتقاد پهلوی از ترامپ: چرا دوباره به ایران حمله نمی‌کنی؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    نشریه آمریکایی پولیتیکو گزارش داد که رضا پهلوی به خاطر اظهارات متناقض از ترامپ انتقاد کرد و گفت که باید کار سرنگونی را تمام کند. طبق این گزارش، پهلوی تأکید کرد: «ایالات‌متحده و اسرائیل باید به حملات هوایی و سایر حملات به اهداف ایرانی ادامه دهند تا شهروندان به خیابان‌ها بیایند و به‌عنوان نیروهای زمینی برای سرنگونی رژیم اقدام کنند.»

    پولیتیکو همچنین به دیکتاتوری پهلوی و دعوای بین براندازان اشاره کرد و گفت: «او و پیروانش، اغلب از طریق تاکتیک‌های تندروانه، سعی در کنار گذاشتن سایر فعالان و جنبش‌های اپوزیسیون ایران داشته‌اند. بسیاری از ایرانیان در خارج از کشور از مانورهای تهاجمی دستیاران و هواداران پهلوی ناراضی و حتی وحشت‌زده هستند.»

     

    انتقاد پهلوی از ترامپ: چرا دوباره به ایران حمله نمی‌کنی؟

     

    این نشریه آمریکایی در خصوص ضعف شخصیتی پهلوی نوشت: «هوادارانش برنامه‌ای دقیق برای ایران پس از رژیم تدوین کرده‌اند؛ درحالی‌که خود او چنین چیزی نمی‌گوید. ترامپ نیز توانایی پهلوی را برای رهبری براندازان کم‌اهمیت جلوه داده است.»

    پولیتیکو در ادامه تایید کرد: «در سال‌های اخیر، پهلوی به‌طور فزاینده‌ای با جمهوری‌خواهان، اسرائیل و سایر جناح‌هایی که خواستار اقدامات سخت‌گیرانه علیه ایران بوده‌اند، متحد شده است.»

    البته طرحی که پهلوی به خاطر آن از ترامپ انتقاد می‌کند؛ همان طرحی است که در روز اول جنگ توسط اسرائیل انجام شد: جنگ، ترور مقامات و به خیابان آوردن مزدوران موساد. بااین‌حال، منابع اطلاعاتی اسرائیل اعتراف کردند که چنین طرحی شکسته خورده و به‌قدری از اجرای آن ناامید هستند که قصد دارند تمرکز خود را بر موضوعات دیگر بگذارند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما