چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • انهدام پهپاد سعودی بر فراز یمن

  • دیدار عراقچی با وزیران خارجه عراق و هلند + فیلم

  • قبل از جنگ علیه ایران باید مشورت می‌کردی

  • تعامل با طرف آمریکایی از طریق میانجی قطری بود

  • حتی یک آمریکایی هم طاقت نیاورد!

  • تیراندازی مرگبار مرد ۴۲ ساله به همسر سابقش

  • لحظه ورود رئیس‌جمهور به فرودگاه نیویورک / فیلم

  • صدور کیفرخواست پرونده انفجار پیجرها در لبنان که منتهی به مجروح شدن سفیر ایران شد

  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 424810
    تاریخ انتشار: 22/ارديبهشت/1405 - 11:39
    انصارالله:

    ترامپ بعد از تماس با نتانیاهو پاسخ ایران را رد کرد+عکس

    معاون هیأت رسانه‌ای انصارالله یمن با بیان این‌که ترامپ بلافاصله پس از تماس با نتانیاهو، پاسخ ایران به طرح پایان جنگ را رد کرده است، هشدار داد که آمریکا باید پیامدهای این تصمیم خطرناک را متحمل شود.

    ترامپ بعد از تماس با نتانیاهو پاسخ ایران را رد کرد+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    جنبش «انصارالله» یمن به آمریکا درباره پیامدهای رد پاسخ اخیر ایران به پیشنهاد آمریکا برای پایان دادن به جنگ هشدار داد و اعلام کرد که واشنگتن باید این پیامدها را متحمل شود. نصرالدین عامر معاون هیأت رسانه‌ای این جنبش طی پستی در «ایکس» نوشت: «از همان ابتدا مشخص بود که با توجه به تحریکات و سرسختی آمریکا، آنها پاسخ ایران را نخواهند پذیرفت و به همین دلیل، هر پیامدی که داشته باشد، هرچند بزرگ و هر شکلی، بر عهده آنهاست».
     
    وی افزود: «مخالفت دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، با پیشنهاد ایران بلافاصله پس از تماس با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر جنایتکار اسرائیل، صورت گرفت».
     
     
    رئیس جمهور آمریکا شب گذشته درباره تماس تلفنی با نخست وزیر رژیم صهیونیستی تایید کرد که درباره پاسخ ایران با نتانیاهو صحبت کرده است و در عین حال گفت: مذاکره با ایران مسئولیت من است، نه هیچ کس دیگری!جمهوری اسلامی ایران، یکشنبه پیش (۲۰ اردیبهشت‌ماه) پاسخ خود به آخرین متن پیشنهادی آمریکا برای خاتمه جنگ، را به میانجی پاکستانی ارسال کرد اما ترامپ در واکنش به آن، در پیامی در تروث سوشال نوشت: «من همین الان پاسخ به اصطلاح «نمایندگان» ایران را خواندم. این را دوست ندارم — کاملاً غیرقابل قبول است!».

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما