دوشنبه 11 خرداد 1405 - Mon 01 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 424736
    تاریخ انتشار: 21/ارديبهشت/1405 - 13:38

    شکار با پای خود به شکارگاه آمده است!

    حضور ناوهای فرانسه و انگلیس و یا هر کشور دیگری با هدف و به‌منظور همراهی با آمریکا برای مقابله با حق قانونی ما در حاکمیت بر تنگه هرمز، دخالت آشکار در امور داخلی و حاکمیتی کشورمان تلقی شده و ترجمه دیگر آن، اعلام جنگ با جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

    شکار با پای خود به شکارگاه آمده است!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    حسین شریعتمداری در یادداشتی نوشت:

    ۱- ستاد کل ارتش فرانسه اعلام کرده است ناو هواپیمابر «شارل دوگل» را با مأموریت همکاری‌های مشترک میان پاریس و لندن، به سمت دریای سرخ و خلیج عدن فرستاده است.

    وزارت نیروهای مسلح فرانسه در این خصوص توضیح داده است که این عملیات بخشی از برنامه‌های مشترک دو کشور برای آماده‌سازی یک مأموریت آینده با هدف تقویت آزادی کشتیرانی در منطقه تنگه هرمز است(!) و در گزارش دیگری خبر داده است که این ناو هواپیمابر روز چهارشنبه از کانال سوئز عبور کرده و وارد دریای سرخ شده است.

    در همین حال دولت انگلیس هم اعلام کرده که در همراهی با فرانسه یکی از ناوهای جنگی خود را به دریای سرخ اعزام خواهد کرد!


    ۲- پیش از این به این نکته اشاره داشتیم که تنگه هرمز در آب‌های سرزمینی ایران قرار گرفته و اِعمال حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر این تنگه و تعیین رژیم حقوقی آن حق مسلم ایران است و در دو کنوانسیون بین‌المللی ۱۹۵۸ «ژنو» و کنوانسیون ۱۹۸۲ «جامائیکا» نیز بر این حق مسلم تاکید شده است. به بیان دیگر، حاکمیت ایران بر تنگه هرمز و نظارت کشورمان بر رفت و آمد کشتی‌ها در این آبراهه، ربطی به جنگ ندارد و پیش از جنگ نیز بایستی این حاکمیت اِعمال می‌شد که متاسفانه در انجام آن کوتاهی شده بود.

    گفتنی است ماده ۱۴ کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو تصریح می‌کند که عبور و مرور کشتی‌ها از آبراهه ساحلی باید برای کشور ساحلی آبراهه بی‌ضرر باشد و با حاکمیت و منافع ملی آن در تعارض نباشد و در بند ۴ از همان ماده ۱۴ و بند یک از ماده ۱۶ کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو، تاکید شده است که تشخیص بی‌ضرر بودن عبور کشتی‌ها از آبراهه (در اینجا‌، تنگه هرمز‌) برعهده کشور ساحلی (در اینجا‌، ایران اسلامی) است.

    ۳- با توجه به مفاد یادشده از حقوق بین‌الملل، حضور ناوهای فرانسه و انگلیس و یا هر کشور دیگری با هدف و به‌منظور همراهی با آمریکا برای مقابله با حق قانونی ما در حاکمیت بر تنگه هرمز، دخالت آشکار در امور داخلی و حاکمیتی کشورمان تلقی شده و ترجمه دیگر آن، اعلام جنگ با جمهوری اسلامی ایران خواهد بود. اکنون انتظار آن است و ضروری نیز هست که مسئولان محترم کشورمان انجام دو اقدام حیاتی را در دستور کار فوری خود قرار بدهند؛ 

     

    اول: صدور بیانیه‌ای خطاب به مردم فرانسه و انگلیس و سایر کشورهای اروپایی و هشدار به آنها که دولت‌های شما، ثروت عمومی کشورتان را که بخش قابل توجهی از آن برگرفته از مالیات‌های شماست، به جای هزینه کردن برای تامین رفاه و معیشت شما، برای تامین خواسته‌های نامشروع دو رژیم وحشی آمریکا و صهیونی هزینه می‌کنند و از مردم کشورشان به عنوان پیشمرگان رژیم صهیونیستی و ترامپ کودک‌خوار استفاده می‌کنند. 

    و دوم: مقابله پیشدستانه با ناوهای جنگی فرانسه و انگلیس. چرا که ارتش‌های فرانسه و انگلیس، رسماً اعلام کرده‌اند برای همکاری با آمریکا و اسرائیل از کانال سوئز عبور کرده و وارد آب‌های دریای سرخ شده‌اند. بنابراین، حمله به این ناوها، حق طبیعی و شناخته‌شده ماست و در چارچوب دفاع قانونی قابل تعریف است.

    این ناوها در تیررس موشک‌های دوربُرد ما قرار دارند و علاوه‌ برآن، دریای سرخ و باب‌المندب نیز در سلطه موشکی انصارالله یمن است. سلطه‌ای که کاربرد مؤثر و پشیمان‌کننده آن برای دشمنان، بارها تجربه‌شده و نیروهای مقاومت یمن نیز بی‌صبرانه برای انجام این مأموریت الهی اعلام آمادگی کرده‌اند.

    همین دیروز، آقای «عبدالقادر» مشاور ریاست وزرای دولت یمن اعلام کرد «‌تسلط ایران بر «هرمز» و یمن بر «باب‌المندب» این توانایی را به ما می‌دهد که قدرت‌های متجاوز را به زانو درآوریم». اکنون شکار با پای خود به شکارگاه آمده است. امانش بدهیم، امانمان نخواهد داد! و به قول حکیمانه امام راحلمان: «با چشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر لحظه‌ای آرام گذارید، لحظه‌ای آرامتان نمی‌گذارند». صحیفه امام (ج ۱۲ ص ۹۳۲)

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما