چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • قتل آتشین مرد عاشق‌پیشه به خاطر زن شوهردار

  • سپاه: در قصاص جنایت آمریکا در حمله به یک عروسی، آشیانه‌های پهپادهای آر کیو ۴ و ام کیو ۹ در در اردن را مورد حمله قرار دادیم؛ تعدادی از خلبانان و خدمه پرواز به هلاکت رسیدند

  • حمله به تیتین؛ شاهکار سپاه در عمق مواضع آمریکا

  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 424580
    تاریخ انتشار: 19/ارديبهشت/1405 - 12:21

    بیانیه مشترک آ.سه.آن درباره تنش‌های منطقه

    سران کشورهای عضو اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا موسوم به آ.سه.آن در بیانیه مشترک خود با اشاره به تنش‌ها در منطقه غرب آسیا، بر تقویت امنیت انرژی و مقاومت تاکید کردند.

     بیانیه مشترک آ.سه.آن درباره تنش‌های منطقه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    به گفته فردیناند رومولدز مارکوس، رئیس جمهور فیلیپین این بیانیه مشترک در میانه بحران انرژی و افزایش هزینه‌ها در جریان بحران خاورمیانه منتشر شده است.

    خبرگزاری شینهوا به نقل از وی اعلام کرد: سران کشورهای عضو بر اهمیت حفظ زنجیره تامین با ثبات و قابل اعتماد انرژی، بهبود اتصال انرژی منطقه‌ای و تسریع تنوع به سمت منابع انرژی تجدیدپذیر و جایگزین تاکید کردند.

    سران کشورهای عضو همچنین خواستار تصویب سریع توافقنامه امنیت نفتی آ.سه.آن شدند که یک مکانیسم منطقه‌ای با هدف تقویت ثبات انرژی و حفاظت از کشورهای عضو محسوب می‌شوند.

    آنها همچنین خواستار عملیاتی شدن شبکه برق آ.سه‌.آن شدند که یک ابتکار دیرینه با هدف بهبود اتصال برق مرزی بین ۱۱ کشور عضو است.

    هدف این پروژه این است که کشورهای آسیای جنوب شرقی بتوانند منابع انرژی را به طور موثرتری به اشتراک بگذارند و انعطاف پذیری انرژی منطقه را تقویت کنند.

    امنیت غذایی نیز به عنوان یکی از نگرانی‌های اصلی در این اجلاس مطرح شد. برای رسیدگی به این مشکل، رهبران کشورهای عضو آ.سه.آن توافق کردند که کالاهای اساسی همچنان در گردش باشند، بازارهای باز و قابل پیش‌بینی را حفظ کنند، تجارت بین کشورهای عضو را تقویت و مکانیسم‌های امنیت غذایی منطقه‌ای را تقویت کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما