چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 424434
    تاریخ انتشار: 16/ارديبهشت/1405 - 22:55

    فرودگاه شهید مدنی تبریز آماده برقراری مجدد پروازهای داخلی و خارجی است

    معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی از اتمام روند آماده سازی و بازگشایی فرودگاه تبریز و از سرگیری پروازهای داخلی و خارجی در آن خبر داد و گفت: این فرودگاه از نظر فنی آماده ارائه خدمات پروازی است و در انتظار صدور مجوزهای کشوری برای برقراری پروازهای داخلی و بین الملی می‌باشد.

    فرودگاه شهید مدنی تبریز آماده برقراری مجدد پروازهای داخلی و خارجی است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    ظفر محمدی امروز چهارشنبه در جریان بازدید از فرودگاه شهید مدنی تبریز با اشاره به حملات هوایی صورت گرفته به این فرودگاه در جریان جنگ تحمیلی سوم (جنگ رمضان) توسط استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی افزود: بلافاصله پس از این حملات، جلسات هماهنگی با حضور استاندار آذربایجان شرقی، مدیرکل فرودگاه ها و سایر مسئولین برگزار و تصمیمات و راهکاری های لازم اتخاذ شد.

    معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، اضافه‌کرد: در ادامه با پیگیری ‌های استاندار و برگزاری نشست های مشترک با مسئولان کشوری، برنامه‌ریزی ‌های لازم برای آغاز عملیات اجرایی انجام شد.
     
    محمدی ادامه داد: عملیات اجرایی بازسازی باند با طراحی مهندسان و نظارت تیم‌ های تخصصی آغاز شد و طی مدت ۱۵ روز، با تلاش شبانه ‌روزی مجموعه فرودگاه و دستگاه ‌های مرتبط، به ‌طور کامل آماده بهره برداری می‌باشد.
     
    معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی تشریح کرد: در حال حاضر، فرودگاه شهید مدنی تبریز از نظر فنی و عملیاتی آمادگی کامل برای انجام پروازهای داخلی و خارجی را دارد و تنها صدور مجوزهای لازم از سوی مراجع ذی‌ ربط کشوری باقی مانده است.
     
    وی خاطرنشان کرد: استاندار آذربایجان شرقی نیز در تهران پیگیر اخذ مجوزهای پروازی است و در صورت صدور این مجوزها، پروازها در سریع‌ ترین زمان ممکن از سر گرفته خواهد شد.
     
    فرودگاه شهید مدنی تبریز به ‌طور کامل آماده برقراری مجدد پروازهای داخلی و خارجی است
     
     فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز در شمال‌غرب شهرستان تبریز واقع شده و در سال ۱۳۲۹ با مأموریت ارائه خدمات فرودگاهی، ناوبری و هوانوردی برای پذیرش پروازهای داخلی و بین‌المللی به‌منظور حمل‌ونقل مسافر و بار طراحی و ساخته شده است. این فرودگاه به‌صورت ۲۴ ساعته و «Open Sky» عملیاتی بوده و به دلیل قرار گرفتن در مسیرهای هوایی بین‌المللی، نقش مهمی در ارائه خدمات ناوبری، راداری و هوانوردی به پروازهای داخلی، بین‌المللی و به‌ویژه پروازهای عبوری (Overfly) از مبدأ کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مقصد کشورهای آسیای جنوب شرقی و آسیای میانه و بالعکس ایفا می‌کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما