چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 424284
    تاریخ انتشار: 15/ارديبهشت/1405 - 12:56

    کاهش قیمت دام در بازار

    رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: با توجه به تنوع و فراوانی عرضه دام پیش بینی می شود که قیمت گوشت قرمز در بازار کاهش یابد.

    کاهش قیمت دام در بازار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور از کاهش قیمت دام در بازار خبر داد و گفت: قیمت در برخی اقلام دام سبک، با کاهش نسبتا قابل‌توجهی مواجه بوده‌ایم و پیش‌بینی می‌شود این روند استمرار یابد، چراکه میزان عرضه روزبه‌روز در حال افزایش است.

    به گفته وی، در حال حاضر روزانه حدود ۳۰ هزار راس گوسفند و ۵ هزار راس گوساله در کشور کشتار می‌شود که این میزان برای عرضه از محل دام‌های داخلی صورت می‌گیرد.

    پوریان میانگین قیمت بره نر کشتاری در محدوده ۵۸۰ تا ۶۱۰ هزار تومان  و گوساله ۴۸۰ تا ۵۰۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت دام نسبت به اسفند کاهش محسوسی را نشان می‌دهد که این روند کاهشی ادامه خواهد داشت، چراکه عرضه بره‌های کشتاری فراوان است.

    رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه افزایش تولید داخلی بر بازار گوشت تاثیرگذار بوده است، افزود: در حال حاضر قیمت گوشت منجمد تولید داخل در بسیاری موارد کمتر از گوشت‌های وارداتی است و با افزایش عرضه در روزهای آینده، این روند تقویت خواهد شد.

    به گفته وی، با وجود شرایط جنگی، بازار گوشت کشور در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد، هرچند این به معنای نبود فشار بر دامداران نیست.

    رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: بارش‌های مناسب امسال و شرایط ترسالی موجب بهبود وضعیت مراتع شده و بخش عمده دام سبک و حتی سنگین در مراتع نگهداری می‌شوند و تنها دام‌های آماده کشتار وارد بازار می‌شوند که این موضوع نشان‌دهنده وضعیت مناسب ذخایر دامی کشور است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما