دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 424072
    تاریخ انتشار: 13/ارديبهشت/1405 - 00:04

    انهدام باند سازمان‌یافته سرقت و قاچاق فرآورده‌های نفتی؛ ۴ نفر دستگیر شدند

    فرمانده مرزبانی خوزستان از اجرای یک عملیات مقتدرانه علیه باند سازمان‌یافته سرقت و قاچاق فرآورده‌های نفتی در حوزه ماهشهر خبر داد.

    انهدام باند سازمان‌یافته سرقت و قاچاق فرآورده‌های نفتی؛ ۴ نفر دستگیر شدند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ 

    سردار حجت سفیدپوست گفت: در هفته گذشته طی اقدامات اطلاعاتی و برابر اخبار واصله مبنی بر سرقت سوخت از لوله‌های اصلی انتقال سوخت، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مرزبانان ماهشهر قرار گرفت.

     
    وی ادامه داد: مرزبانان با تشکیل چند تیم اطلاعاتی، عملیاتی با اشراف اطلاعاتی کامل و رصد لحظه‌به‌لحظه تحرکات منطقه، این باند خطرناک را در یک اقدام ضربتی زمین‌گیر کردند.
     
    فرمانده مرزبانی خوزستان با بیان اینکه این باند با ایجاد انشعاب غیرمجاز از خط اصلی انتقال سوخت گازوئیل و بنزین در حال تاراج سرمایه‌های ملی بود، افزود: چهار نفر از اعضای این شبکه تبهکار در صحنه جرم دستگیر شدند.
     
    وی با تاکید بر مسلح بودن متهمان تصریح کرد: در بازرسی از این افراد، یک قبضه سلاح کشف و ضبط و تمامی تجهیزات مورد استفاده در سرقت نیز توقیف شد.
     
    سردار سفیدپوست در ادامه قاطعانه هشدار داد: مرزبانان خوزستان با اقتدار کامل، اجازه هیچ‌گونه تعرض به منابع ملی را نخواهند داد و برخورد با مخلان امنیت اقتصادی کشور، سریع، قاطع و بدون اغماض خواهد بود.
     
    وی در پایان تاکید کرد: امنیت و صیانت از سرمایه‌های ملی، خط قرمز مرزبانان است و هرگونه اقدام مجرمانه در این حوزه، با پاسخ سخت و پشیمان‌کننده مرزبانان مواجه خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما