جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 423963
    تاریخ انتشار: 11/ارديبهشت/1405 - 16:04

    محکومیت حمله به «صمود-۲»

    وزرای خارجه ۱۱ کشور در بیانیه‌ای مشترک با محکومیت شدید حمله رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی «صمود» آن را «نقض آشکار قوانین بین‌المللی» خواندند.

    محکومیت حمله به «صمود-۲»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان امروز بیانیه مشترک وزرای خارجه پاکستان، برزیل، اسپانیا، ترکیه، اردن، لیبی، مالزی، بنگلادش، کلمبیا، مالدیو و آفریقای جنوبی در محکومیت اقدامات مجرمانه اسرائیل علیه سرنشینان ناوگان جهانی صمود-۲ را منتشر کرد.

    در ادامه این بیانیه آمده است: ما وزیران امور خارجه ۱۱ کشور، حمله اسرائیل به ناوگان جهانی صمود را که یک ابتکار بشردوستانه غیرنظامی صلح‌آمیز با هدف جلب توجه جامعه بین‌المللی به فاجعه انسانی در غزه می‌باشد، بشدت محکوم می‌کنیم.

    حملات اسرائیل به کشتی‌ها و بازداشت غیرقانونی فعالان بشردوستانه در آب‌های بین‌المللی، نقض آشکار قوانین و حقوق بشردوستانه بین‌المللی است.

    وزرای خارجه این کشور‌ها نگرانی عمیق خود را نسبت با امنیت فعالان غیرنظامی ابراز داشته و از رژیم اسرائیل خواستند که اقدامات لازم را برای تضمین آزادی فوری آنها انجام دهد. آنان همچنین از جامعه بین‌المللی خواستند که به تعهدات اخلاقی و قانونی خود برای رعایت قوانین بین‌المللی، حفاظت از غیرنظامیان و تضمین پاسخگویی در قبال این تخلفات عمل کند.

    پیش از این اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تعرض رژیم صهیونیستی به کشتی‌های ناوگان بشردوستانه «صمود۲» در آب‌های بین‌المللی و به اسارت گرفتن خشونت‌بار فعالان حامی مردم فلسطین را به‌عنوان راهزنی دریایی و اقدامی تروریستی توصیف کرده و آن را به شدت محکوم کرد.

    وزارت خارجه رژیم صهیونیستی روز گذشته (پنجشنبه) اعلام کرد که عملیات توقیف کشتی‌های ناوگان «صمود» (پایداری) که عازم غزه بود، به پایان رسیده و ۱۷۵ فعال سرنشین آن به سرزمین‌های اشغالی منتقل شدند. پیشتر ارتش رژیم صهیونیستی از توقیف ۲۱ کشتی از مجموع ۵۸ کشتی ناوگان الصمود خبر داده و گفته بود که به زودی اقدام علیه بقیه کشتی‌ها در صورت عدم تغییر مسیر برای بازگشت، آغاز خواهد شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما