جمعه 23 مرداد 1405 - Fri 14 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 423903
تاریخ انتشار: 10/ارديبهشت/1405 - 15:27
قالیباف:

قیمت نفت، ۱۴۰ دلار است

رئیس مجلس در واکنش به گزافه‌گویی ترامپ و وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره انفجار چاه‌های نفتی ایران گفت: سه روز گذشته و هیچ چاه نفتی منفجر نشده است؛ اکنون قیمت نفت به بیش از ۱۲۰ دلار رسیده و ایستگاه بعدی قیمت نفت ۱۴۰ دلار است.

 قیمت نفت، ۱۴۰ دلار است

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به بلوف سه روز پیش ترامپ درباره انفجار چاه‌های نفت ایران در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«۳ روز گذشته و هیچ چاه نفتی منفجر نشده است. می‌توانیم این مدت را به ۳۰ روز افزایش دهیم و به صورت زنده تصاویر چاه‌ها را اینجا پخش کنیم.

این نوع توصیه‌های مزخرف است که دولت آمریکا از افرادی مانند بسنت دریافت می‌کند که همچنین ایده محاصره را هم تبلیغ می‌کنند و قیمت نفت را به بیش از ۱۲۰ دلار رساندند. ایستگاه بعدی قیمت نفت: ۱۴۰ دلار!

مسئله فقط ایده‌های غلط نیست بلکه طرز فکر و ذهنیت غلط است.»

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما