چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 423601
    تاریخ انتشار: 06/ارديبهشت/1405 - 20:48

    حذف نماینده ایران از لیگ قهرمانان والیبال زنان آسیا

    تیم والیبال مهرگان نور در نخستین بازی خود در لیگ قهرمانان زنان آسیا نتیجه را به ناخون راتچاسیما دارنده مدال برنز آسیا واگذار کرد.

    حذف نماینده ایران از لیگ قهرمانان والیبال زنان آسیا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۰۲۶ از امروز (یکشنبه ششم اردیبهشت) به میزبانی تایلند آغاز شد و تا دهم اردیبهشت ماه پیگیری می‌شود.

     
    در این رقابت‌ها هشت تیم حضور دارند که تیم مهرگان نور با هدایت لی دو هی به عنوان نماینده ایران شرکت کرده است.
     
    مهرگان نور از ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه امروز (یکشنبه ششم اردیبهشت) در نخستین دیدار خود به مصاف ناخون راتچاسیما از تایلند رفت و سه بر صفر نتیجه را واگذار کرد.
    شاگردان لی دو هی که به دلیل سفر طولانی زمینی از ساری به ترکیه و پرواز به تایلند هنوز به شرایط هماهنگی کامل نرسیده بودند، در ست‌های اول و دوم با نتایج ۲۵ بر ۱۱ و ۲۵ بر ۱۲ مغلوب حریف قدرتمند خود شدند، اما رقابت در ست سوم این دیدار بسیار متفاوت و پایاپای ادامه یافت و در نهایت مهرگان ۳۱ بر ۲۹ نتیجه را واگذار کرد تا در مجموع سه بر صفر زمین بازی را ترک کند.
    تیم والیبال ناخون راتچاسیما که در سال ۲۰۰۵ تشکیل شده است، با ۱۸ مدال در لیگ تایلند به عنوان یکی از بهترین تیم‌ها فعالیت می‌کند و این تیم تا کنون هفت قهرمانی در لیگ زنان تایلند کسب کرده است که قهرمانی در سال ۲۰۲۶-۲۵ از جمله آنان است.
     
    تیم ناخون راتچاسیما که در حال حاضر در رتبه ۱۳۱ جهان قرار دارد، در قهرمانی باشگاه‌های آسیا نیز درخشان بوده است و در سال ۲۰۲۱ موفق به کسب مقام نایب قهرمانی و دو مدال برنز این مسابقات در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ کسب کرده است.
     
    شبنم علیخانی، مهسا کدخدا، سپینود دست برجن، ریحانه کریمی، الهه پور صالح، زهرا کریمی، فاطمه خلیلی، زهرا صالحی، معصومه قدمی، سیده نگار هاشمی، هستی واحدی و نگار عباسی بازیکنان اعزامی به این رقابت‌ها هستند.
     
    مژگان حسن‌زاده به عنوان سرپرست، لی دو هی (سرمربی)، سرگل علیزاده و فاطمه حسنی سعدی (مربیان)، نگار آقایی (فیزیوتراپ)، مائده حامدی (مترجم) و زهرا یلقی (آنالیزور) به عنوان اعضای کادر فنی تیم مهرگان نور هستند.
     
    با توجه به فرمول مسابقات لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۰۲۶ که به صورت حذفی برگزار می‌شود، تیم مهرگان نور با پذیرش این شکست از دور مسابقات کنار رفت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما