شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 423583
    تاریخ انتشار: 06/ارديبهشت/1405 - 16:32

    سوءاستفاده‌کنندگان از ماهواره‌های اینترنتی

    مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر غیرقانونی بودن استفاده از تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای غیرمجاز اعلام کرد ادامه این اقدامات می‌تواند تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

    سوءاستفاده‌کنندگان از ماهواره‌های اینترنتی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

     مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: پیرو اخبار و اطلاعات مردمی مبنی بر استفاده غیرمجاز از تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای، ماموران اداره اماکن سازمان اطلاعات پلیس پایتخت به یکی از مجتمع‌های تجاری در شمال غرب تهران مراجعه کردند.

     در بررسی‌های انجام شده، سه واحد صنفی که از تجهیزات ماهواره‌ای غیرمجاز استفاده می‌کردند، شناسایی شدند.

    بر اساس بررسی‌های میدانی، مشخص شد برخی متصدیان این واحدها، علاوه بر اهداف ادعایی مانند ارتباط با بازار‌های مالی، اقدام به برقراری ارتباط مستمر با شبکه‌های معاند و ضدانقلاب کرده و حتی یکی از آنها طی ۱۹ مرحله ارتباط با این شبکه‌ها اقدام به ارسال فیلم‌های مربوط به جنگ رمضان بویژه محل مورد اصابت قرار گرفته و. نموده است؛ لذا با توجه به جرم مشهود و تهدید علیه امنیت ملی، واحد‌های صنفی مذکور توسط پلیس پلمپ و فعالیت آنها متوقف شد.

    مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با تاکید دوباره بر غیرقانونی بودن استفاده از تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای غیرمجاز، به‌ویژه در شرایط حساس جنگی، اعلام نمود که ادامه این اقدامات می‌تواند تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

    پلیس اماکن در همکاری با معتمدین محلی، طرح‌های نظارتی خود را ادامه خواهد داد و به افراد سودجویی که در پوشش فعالیت‌های صنفی قصد اقدامات ضد امنیتی دارند، اجازه فعالیت نخواهد داد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما