شنبه 04 مهر 1405 - Sat 26 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 423354
تاریخ انتشار: 02/ارديبهشت/1405 - 23:51
در تهرانپارس

دستگیری عوامل ارعاب شهروندان توسط پلیس

شب گذشته ( سه شنبه شب ) ماموران گشت ویژه سازمان اطلاعات پلیس. پایتخت با اشراف اطلاعاتی و هوشیاری کامل، طی عملیاتی در محدوده تهرانپارس، دو نفر را که با خودرو به شکل خطرناک و زیگزاگی اقدام به ایجاد مزاحمت و ارعاب شهروندان می‌کردند، شناسایی کردند.

دستگیری عوامل ارعاب شهروندان  توسط پلیس

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

بنابر اعلام فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، متهمان بدون توجه به دستور ایست پلیس با اقدام خشونت‌آمیز و فرار از محل، امنیت شهروندان را به خطر انداختند. مأموران با رعایت ضوابط قانونی و استفاده از تاکتیک‌های کنترل خودرو، اقدام به شلیک هوایی به لاستیک خودرو متهمان کردند و موفق به دستگیری هر دو شدند.

بررسی‌های اولیه حاکی از سابقه درگیری، تخلفات مستی و ارتکاب جرائم ضد امنیتی متهمان بود.
مرکز اطلاع ‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ تأکید کرد که تأمین امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای برخورد با هنجارشکنان استفاده خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما