پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • جنون در اسرائیل: بگذارید جهان بداند!

  • انهدام یک فروند پهپاد MQ1 ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز

  • اجرای احکام قطعی پرونده آذین خودرو با ۲۱۶۸ شاکی

  • انفعال سازمان ملل در برابر خطرات هسته‌ای

  • چرا دوره نهفتگی ایدز خطرناک است؟

  • بحران گازوئیل ماندگار شد

  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 423268
    تاریخ انتشار: 01/ارديبهشت/1405 - 23:05

    اطلاعیه قوه قضاییه درباره ادعای کذب ترامپ در مورد صدور حکم اعدام ۸ زن

    قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ادعای جدید ترامپ مبنی بر اینکه ۸ زن در آستانه اعدام در ایران هستند، صحت ندارد و تعدادی از آن‌ها آزاد شده‌اند و برخی با اتهاماتی مواجه هستند که در صورت تایید حکم از سوی دادگاه نهایتاً به حبس محکوم خواهند شد.

    اطلاعیه قوه قضاییه درباره ادعای کذب ترامپ در مورد صدور حکم اعدام ۸ زن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    اطلاعیه قوه قضاییه در پی ادعای اخیر دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا درباره ۸ زن ایرانی بشرح زیر است: 

    «سال گذشته و پس از آشوب‌های تروریستی دی‌ماه بود که ترامپ با طرح ادعای عجیبی از ایران بابت توقف اجرای حکم بیش از هشتصد زندانی تشکر کرد. ادعای دروغ و بدون مدرک و مستندی که هیچ پایه و اساسی نداشت و کذب محض بود. البته این اولین و آخرین باری نبود که ترامپ چنین ادعایی مطرح کرد.
     
    ترامپ در روزهای اخیر هم یک بار ادعای دروغ مشابه دیگری را با استناد به رسانه‌های ضد ایرانی مطرح کرده است.
     
    رسانه‌های معاند در یک خبرسازی خود درباره حوادث تروریستی و اغتشاشات دی ماه سال گذشته، مدعی صدور حکم اعدام برای ساغر غلامی شده بودند؛ ادعایی که بررسی‌ها نشان می‌دهد صحت نداشته و کذب بوده است و فرد یاد شده اسفند ماه سال گذشته از زندان آزاد شده است. 
     
    اما دوباره ساعتی پیش، ترامپ در تازه‌ترین پیام خود در فضای مجازی، پست یک فعال صهیونیست آمریکایی-یهودی را که ادعا کرده ایران آماده اعدام ۸ زن است را بازنشر کرد و نوشت که «خطاب به رهبران ایران که به زودی با نمایندگان من مذاکره خواهند کرد، من از آزادی این زنان بسیار سپاسگزار خواهم شد. مطمئنم که آنها به این واقعیت که شما این کار را انجام دادید احترام خواهند گذاشت. لطفاً به آنها آسیبی نرسانید. این شروع بسیار خوبی برای مذاکرات ما خواهد بود».
     
    طبق اعلام قوه قضاییه در پی طرح ادعای جدید ترامپ، پرونده‌های این هشت زن در دستگاه قضایی   پیگیری شد و بررسی دقیق پرونده این افراد نشان می‌دهد، تعدادی از آن‌ها آزاد شده‌اند، برخی با اتهاماتی مواجه هستند که در صورت تایید حکم از سوی دادگاه نهایتا به حبس محکوم خواهند شد و نهایتا اینکه هیچ کدام از این افراد حکم قطعی که با اعدام روبرو باشند، ندارند.
     
    بررسی‌ها نشان می‌دهد، در رابطه با یکی از این افراد، مدتی پیش رسانه‌های ضد انقلاب مدعی شده بودند در جریان اغتشاشات در تهران ناپدید شده است. ادعایی که همین رسانه‌ها نیز بعدا از خروجی خود حذف کردند.
     
    در ماه‌های اخیر ادعاهای دروغ فراوانی در رابطه با صدور حکم اعدام برای افراد مختلف در رسانه‌های ضد ایرانی منتشر شده است اما اینکه رئیس جمهور آمریکا، چندبار متوالی در دام این ادعاهای دروغ می‌افتد، بار دیگر تناقض‌گویی‌ها و دروغگویی بی پایه و اساس ترامپ را به اثبات می‌رساند نکته ای که بیش از پیش نشان میدهد او تعادل گفتاری و رفتاری ندارد.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما