شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 423090
    تاریخ انتشار: 30/فروردين/1405 - 22:29
    تهدید پرسپولیس درباره معرفی نمایندگان ایران در آسیا؛

    عدالت نباشد تصمیم دیگری می‌گیریم

    باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: هواداران و سهامداران حق دارند بدانند چرا منطق بر تصمیمات حاکم نیست و چرا باید نگران از دست رفتن حق باشگاه خود باشند.

    عدالت نباشد تصمیم دیگری می‌گیریم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    باشگاه پرسپولیس درباره بحث های مطرح شده درباره معرفی نمایندگان فوتبال ایران در آسیا، بیانیه ای به شرح زیر منتشر کرد:

    با عنایت به شرایط حساس و خطیر کنونی کشور که بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی، انسجام و وفاق ملی است، باشگاه پرسپولیس از ابتدا تلاش کرده است با رویکردی مسئولانه و در چارچوب منافع ملی، از هرگونه حاشیه‌سازی و تنش‌آفرینی پرهیز نماید. به همین منظور، این باشگاه در خصوص موضوع مهم «انتخاب نماینده آسیایی لیگ برتر»، ضمن رعایت اصل سکوت حکیمانه، تمامی راهکارهای منطقی، کارشناسی و سازنده خود را به صورت مستند و مکتوب به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ ارائه داده است.
     
    متأسفانه، اظهارات اخیر آقای ممبینی، دبیر کل محترم فدراسیون فوتبال، در شرایطی که طبق معمول، معرفی نماینده آسیایی ایران صرفاً از طریق رئیس فدراسیون و سازمان لیگ صورت می‌پذیرد، نه تنها کمکی به حل موضوع نکرد، بلکه عملاً موجب ایجاد تنش در فضای رسانه‌ای، افزایش نگرانی در میان هواداران فوتبال و به‌ویژه ایجاد تشویش و دغدغه برای میلیون‌ها هوادار پرسپولیس گردید.
     
    باشگاه پرسپولیس با صراحت اعلام می‌دارد که پیشنهادهای مطرح شده از سوی مدیرعامل محترم،منطقی، شفاف و عادلانه است. ما معتقدیم اخباری که در این خصوص به گوش می رسد ممکن است مبتنی بر عدالت نبوده و نگرانی جدی وجود دارد که ناخواسته عواملی دیگر، در این روند دخیل باشند. آن هم در شرایطی که هواداران و اهالی فوتبال حق دارند از روند انتخاب نماینده فوتبال ایران اطلاع داشته باشند. در غیر این صورت، نمی‌توان پذیرفت که پیشنهادهای مستدل باشگاه پرسپولیس  که صراحتا بر ادامه برگزاری مسابقات لیگ تاکید داشته، اینچنین نادیده گرفته شود.
     
    از سوی دیگر، باشگاه پرسپولیس ضمن پاسداشت نجابت و صبوری هواداران خود، اکنون فریاد برمی‌آورد که توقع میلیون‌ها هوادار وفادار و همچنین مطالبه به حق سهامداران باشگاه از ارکان مدیریتی باشگاه، چیزی جز تصمیمی شفاف و عادلانه نیست. هواداران و سهامداران حق دارند بدانند چرا منطق بر تصمیمات حاکم نیست و چرا باید نگران از دست رفتن حق باشگاه خود باشند.
     
    در شرایطی که رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) با درایت کامل، بر ادامه فعالیت‌ها و برنامه‌های کشور طبق روال عادی تأکید و ارشاد فرموده‌اند و مردم شریف ایران نیز با حضوری آگاهانه در میدان هستند، ادامه مسابقات لیگ برتر گواهی پویایی و سرزندگی در جامعه است، روی آوردن به روش‌های غیرمسابقه‌ای چه دلیل قابل قبولی می‌تواند داشته باشد؟
     
    باشگاه پرسپولیس بار دیگر اعلام می‌کند آماده برگزاری مسابقه بوده و حتی نیاز امروز کشور نیز تزریق نشاط به جامعه هواداری از طریق برگزاری رقابت های لیگ است.
     
    باشگاه پرسپولیس اعلام می‌دارد در صورت ادامه این مسیر ناعادلانه، ناچار به اتخاذ تصمیمات مقتضی و خاص در راستای صیانت از حقوق مادی و معنوی هواداران، سهامداران و جایگاه تاریخی پرسپولیس خواهد بود.
     
    امید است که خردورزی، عدالت و تصمیمات منطقی بر هر ملاحظه دیگری مقدم شمرده شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما