یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • دفن اجساد منافقین در یک مرکز زباله

  • حمله ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری / فیلم

  • آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان

  • عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد

  • خبر فوری / به تاخیر افتادن واریز کالابرگ برای این خانوارها

  • جانشین محمد عمری در ترکیب پرسپولیس کیست

  • امیر جدیدی و زین‌العابدین با اسکورت به سینما می‌آیند

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • عکس های قدیمی از سپهبد محمد پاکپور

  • جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران

  • فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید

  • فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است

  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 423041
    تاریخ انتشار: 30/فروردين/1405 - 13:57
    افسر شکارچی اف ۳۵:

    افسانه رادارگریزی لاکهید مارتین به پایان رسید

    افسر ارشد شکارچی جنگنده اف ۳۵ گفت: افسانه جنگنده‌های رادار گریز تمام شده است و ما یک تکنولوژی لاکهید مارتین را کاملاً به زمین زدیم.

    افسانه رادارگریزی لاکهید مارتین به پایان رسید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    افسر ارشد شکارچی جنگنده اف‑۳۵ در گفتوگو با رسانه ملی اعلام کرد: در تمام ساعات شبانه روز سال، دوستان و رفقای من در صحنه نبرد حضور دارند و در حال شکار اهداف دشمن هستند. همین لحظه‌ای که ما مشغول صحبت و مراوده بودیم، دوستان موفق شدند موشک کروز را خیلی راحت رهگیری، ردگیری و مورد اصابت قرار دهند.

     

    هیچ وضعیت قرمزی اعلام نشد، چون سرعت عملیات بالاست. سامانه‌های نوین پدافند هوایی بهویژه برای شکار کروز، در اکثر مواقع به‌راحتی میتوانند پرنده‌های متخاصم، کروزها و ریزپرنده‌ها را مورد اصابت قرار دهند.وی درباره لحظه شلیک به سمت اف‑۳۵ گفت: ما یاد گرفتیم بگوییم «و ما رمیت اذ رمیت» چون به خاطر این است که آنچه ما انجام میدهیم در اصل خدا انجام میدهد.

     

    شور و حال بچه‌ها هنگام مشاهده اصابت و زمانی که پرنده مورد اصابت قرار گرفت، واقعاً وصفناشدنی بود. ما یک تکنولوژی لاکهید مارتین را کاملاً به زمین زدیم. این افسر ارشد تأکید کرد: اگر مردم در میدان نبودند، ما جرئت انجام این کار را به این راحتی نداشتیم. پشتمان به پشت مردم گرم بود. ما فقط یک شاسی فشار دادیم و خدا ثمره‌اش را نشان داد.وی خطاب به مردم ایران که این شبها و روزها در خیابان‌ها هستند، گفت: از طرف تمام رزمنده‌ها و دوستانم میگویم که ما شما را دوست داریم و جانمان را برای شما و برای رهبرمان فدا میکنیم.


    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما