سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 423001
    تاریخ انتشار: 29/فروردين/1405 - 22:19

    پرونده مزدی سال ۱۴۰۵ بسته شده است

    عضو شورای عالی کار با رد برگزاری جلسه این شورا با موضوع دستمزد۱۴۰۵ کارگران در هفته جاری اعلام کرد:مصوبه مزدی سال۱۴۰۵ کارگران که در اسفند۱۴۰۴ مصوب شد به قوت خود باقی و پرونده آن بسته شده است.

    پرونده مزدی سال ۱۴۰۵ بسته شده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  اسعد صالحی، عضو شورای عالی کار اعلام کرد: طی هفته‌های آینده شورای‌ عالی کار هیچگونه جلسه‌ای در خصوص مزد سال ۱۴۰۵ نخواهد داشت.

     
    وی با تکذیب خبرهایی در این خصوص، افزود: مصوبه مزدی سال ۱۴۰۵ به قوت خود باقی و پرونده آن بسته شده است.
     
    این عضو شورای عالی کار ادامه داد: بر اساس اعلام نماینده دولت در جلسه اخیر شورای عالی کار که دوشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ برگزار شد، به زودی بخشنامه حداقل مزد ۱۴۰۵ جامعه کارگران صادر و ابلاغ خواهد شد.
     
    صالحی با بیان این که پرداخت علی‌الحساب حقوق فروردین ماه منتفی است، اظهار کرد: امیدوارم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اسرع وقت نسبت به ابلاغ بخشنامه مزدی سال۱۴۰۵ اقدام کند؛ در غیر این صورت جامعه کارگری از طریق مراجع رسمی و قانونی پیگیر این موضوع خواهد بود .
     
    این عضو شورای عالی کار در پایان تاکید کرد: با توجه به قطعی بودن مصوبه مزد امسال، توصیه می‌شود کارفرمایان محاسبه و پرداخت مزد بر مبنای مصوبه شورای ‌عالی کار را مبنای کار خود در دستمزد کارگران قرار دهند.
     
    در سیصد و چهل و یکمین جلسه شورای عالی کار از سوی ۳ ضلع این شورا (نمایندگان جامعه کارگری، کارفرمایی و دولت) حداقل دستمزد ۱۴۰۵ جامعه کارگری برای حداقل‌بگیران ۶۰ درصد و برای سایر سطوح ۴۵ درصد تعیین و مصوب شد. به گفته وزیر کار قرار بود این مصوبه پس از تعطیلات نوروز ابلاغ شود که اینگونه نشد.
     
    در ادامه پس از نخستین جلسه شورای عالی کار در سال ۱۴۰۵ مقرر شد، این مصوبه چهارشنبه هفته گذشته ۲۶ فروردین ماه از سوی دولت، ابلاغ شود که باز هم با تاخیر همراه شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما