جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 422906
    تاریخ انتشار: 28/فروردين/1405 - 16:20

    معاریو: با «غرش شیران» آغاز کردیم و با «میو میوی گربه» بازگشتیم

    روزنامه عبری با انتقاد شدید از عملکرد سطح سیاسی رژیم صهیونیستی نوشت جنگ با ایران با هیاهوی بسیار آغاز شد و در نهایت در سکوت به آتش‌بس و نتایجی تلخ ختم شد.

     معاریو: با «غرش شیران» آغاز کردیم و با «میو میوی گربه» بازگشتیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    جنگ رژیم صهیونیستی با ایران با هیاهوی بسیاری آغاز شد و ارتش و سطح سیاسی رژیم از هر تریبون ممکنی آن را اعلام کردند، اما در خصوص آتش‌بس به نظر می‌رسد که اسرائیلی‌ها باید از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا آن را بشنوند.

    روزنامه عبری معاریو در ادامه نوشت جنگ میان رژیم صهیونیستی و ایران با «غرش شیر» آغاز شد و همه چیز به نظر امید بخش بود. اسرائیل و آمریکا برای تغییر شکل منطقه و از بین بردن تهدیدهای موجودیتی وارد جنگ شدند و به اسرائیلی‌ها وعده دادند که برخورد شدید با نظام ایران تا حد زیادی به تضعیف حزب‌الله منجر خواهد شد.

    اما هنگامی که اوضاع رو به وخامت رفته و نتایج درگیری تلخ‌تر از هر زمانی است، همه چیز مانند میو میوی گربه به نظر می‌رسد.

    روزنامه عبری نوشت لازم بود تا ساعت ۹ شب برای مشاهده ویدیوی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره اعلام آتش‌بس موقت منتظر ماند و نیروها در شرایط فعلی در خطوط مقدم لبنان باقی خواهند ماند. علیرغم این، همچنان سیاست درگیری و فرایند پاکسازی منطقه نامشخص است.

    این روزنامه ادامه داد: ساکنان مناطق شمالی حق دارند که عصبانی باشند زیرا آنها متوجه شده‌اند که دولت آنها را از فاصله یک متری نمی‌بیند و حقیقت این است که آنها اینجا در اشتباه هستند، زیرا دولت آنها را حتی از نیم متری هم نمی‌بیند. اما چرا کوته بین باشیم، اکنون برای آنها روشن شده است که آنها به حساب نمی‌آیند و حتی در محاسبات امنیتی نیز در نظر گرفته نمی‌شوند. آنها مردمی هستند که می‌توان وعده‌های بی‌حد و حصری به آنها داد و بارها به آن عمل نکرد.

    این روزنامه افزود: در ایام جنگ ساکنان و مسؤولان منطقه شمال تنها چند دقیقه پخش تلویزیونی را می‌توانند دریافت کنند و می‌توانند جیغ بزنند و گریه کنند. اما فردا بعد از اجرایی شدن آتش‌بس هیچ صدای آژیری به گوش نخواهد رسید و آنها در شمال تا دور بعدی جنگ ساکت خواهند شد. در آن هنگام آنها ضربه‌های آتش حزب‌الله را دریافت خواهند کرد و هیچ اتاق امنی برای آنها وجود نخواهد بود و به آنها وعده اتاق‌های ایمن، اورژانس خط مقدم و کارخانه‌های های-تک و وعده‌های پوچ دیگر و نیز وعده جنگی را می‌دهند که برای سال‌های طولانی برای آنها در شمال آرامش و امنیت به ارمغان می‌آورد.

    این روزنامه افزود: مشکل در وعده‌های پوچ نیست، مشکل این است که جنگ «غرش شیر» اسرائیل را به سخت‌ترین وضعیت در منطقه رسانده است. دیروز از سوی آمریکا ثابت شد که حکم تهران همچون حکم بیروت است. درست است که اسرائیل حزب‌الله و ایران را به هم ربط داده اما بعد از آتش‌بس در ایران، این اسرائیل بود که تلاش کرد بین این جبهه‌ها جدایی ایجاد کند.

    معاریو نوشت: دیروز آمریکایی‌ها تصمیم گرفتند که ایران در لبنان دارای نقش است. بنابراین دولت اسرائیل می‌تواند مذاکرات صلح با دولت لبنان را مدیریت کند، اما ساکنان شمال و جمع بسیاری از اسرائیلی‌ها می‌دانند که این تنها عوام فریبی رسانه‌ای از سوی سطح سیاسی است که نمی‌داند چطور حقیقت شکست خود را مطرح کند و دستاوردهای نظامی ارتش اسرائیل در جنگ را در دو جبهه تباه کرده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما