شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 422841
تاریخ انتشار: 27/فروردين/1405 - 17:29

نپذیرفتن دموکراتهای سنا ازحمایت نظامی اسرائیل

اکثر قریب به اتفاق دموکرات‌ها در رای‌گیری سنا از قطعنامه‌های توقف فروش تسلیحات به اسرائیل حمایت کردند.

نپذیرفتن دموکراتهای سنا ازحمایت نظامی اسرائیل

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

با حمایت جمهوری‌خواهان، مجلس سنای آمریکا چهارشنبه نتوانست دو قطعنامه را که فروش حدود ۴۵۰ میلیون دلار بمب و بولدوزر به اسرائیل را متوقف می‌کرد، تصویب کند.اما به تحلیل رویترز، حمایت اکثریت قریب به اتفاق ۴۷ دموکرات سنا از این قطعنامه‌ها، ناامیدی فزاینده‌ این حزب از پیامدهای مرگبار حملات اسرائیل علیه غیرنظامیان غزه، لبنان و ایران را نشان داد.

 

چهل نفر از ۴۷ سناتور دموکرات به تأمین بولدوزر برای ارتش اسرائیل رأی منفی دادند. سی و شش نفر از ۴۷ سناتور دموکرات به تأمین بمب برای ارتش اسرائیل رأی منفی دادند و هیچ‌یک از سناتورهای دموکرات که به نامزدی برای ریاست‌جمهوری فکر می‌کنند، به فروش تسلیحات به اسرائیل رأی مثبت ندادند.

به گزارش رویترز، سنت دهه‌ها حمایت قوی دوحزبی از اسرائیل در کنگره ایالات متحده به این معناست که قطعنامه‌های توقف فروش تسلیحات بعید است تصویب شوند، اما حامیان امیدوارند که مطرح کردن این موضوع، دولت‌های آمریکا را تشویق کند تا برای محافظت از غیرنظامیان اقدامات بیشتری انجام دهند.

 

سناتور برنی سندرز گفت که «اسرائیل از بمب‌ها در حملات به غزه و لبنان استفاده می‌کند و از بولدوزرها برای تخریب خانه‌ها در غزه، لبنان و کرانه باختری بهره می‌برد».او افزود «ایالات متحده باید از اهرم فشاری که در اختیار دارد یعنی ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات و کمک‌های نظامی استفاده کند تا از اسرائیل بخواهد به این جنایت‌ها پایان دهد».

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما