چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • ؛ تقدیر از بهمن فرمان آرا / عکس

  • لحظه به صدا درآمدن آژیر خطر در کویت / فیلم

  • رکوردشکنی تازه طلای جهانی بازارها را شوکه کرد

  • آمریکا سیلی سخت خورد بار دیگر به نیرنگ مذاکره پناه برد

  • قیمت گوشی سامسونگ و آیفون سه‌شنبه ۳۰ تیر

  • آیا قهوه برای قلب مفید است؟

  • نزاع دسته‌جمعی در محله نیروی هوایی

  • قیمت سکه امروز سه شنبه 30 تیر

  • دیدار وزیر کشور با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد

  • بازیکن ستاره آلومینیوم اراک به باشگاه استقلال پیوست

  • همه هستی بدهم، هستی من نیز وطن

  • جنگی که به حساسیت‌های غرب‌آسیا دامن زد+عکس

  • تابوت‌های آماده!/ هلاک رسیدن سربازان آمریکایی

  • وقتی سلبریتی‌ها کارشناس جنگ می‌شوند+عکس

  • دستگیری مهره تبلیغاتی رژیم صهیونیستی در تهران

  • دوقطبی‌های کاذبی که فردوسی‌پور در مدت محدود ایجاد کرد + عکس

  • اشک‌های فردوسی‌پور پس از تعریف و تمجید حاج‌رضایی/ فیلم

  • خبر فوری / افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد ؟

  • جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش

  • آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 422729
    تاریخ انتشار: 26/فروردين/1405 - 12:00

    مربی پلن B پرسپولیس جدی نیست

    ​با توجه به نامشخص بودن وضعیت مسابقات لیگ برتر و بازگشت خارجی‌ها به ایران هنوز تکلیف اوسمار و دستیارانش مشخص نیست و طبیعتاً گمانه‌زنی‌هایی که درباره جانشین سرمربی برزیلی سرخ‌ها شنیده می‌شود، جدی نیست.

     مربی پلن B پرسپولیس جدی نیست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایران ورزشی ،

    با توجه به نامشخص بودن وضعیت مسابقات لیگ برتر و بازگشت خارجی‌ها به ایران هنوز تکلیف اوسمار و دستیارانش مشخص نیست و طبیعتاً گمانه‌زنی‌هایی که درباره جانشین سرمربی برزیلی سرخ‌ها شنیده می‌شود، جدی نیست.

    معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس درباره برنامه این باشگاه در صورت عدم بازگشت اوسمار گفت: پلن‌هایی وجود دارد. به هر حال بحث مدیریتی است و نمی‌شود که مربی پلن B نداشته باشد اما چون هنوز شرایط مشخص نیست، همه چیز بستگی به شرایط پیش‌رو دارد.

    محسن خلیلی در پاسخ به اینکه آیا اوسمار اولتیماتومی به باشگاه نداده گفت: هیچ چیز مشخص نیست. هیچ اولتیماتومی وجود ندارد. در حال حاضر همه برنامه‌ها زیرنظر اوسمار است و حتی بازیکنان آکادمی که در کنار بزرگسالان تمرین می‌کنند، با هماهنگی ایشان اضافه شده‌اند و همه گزارش‌ها به صورت لحظه‌ای به ایشان داده شده و هم‌فکری می‌شود.

    وقتی این ارتباط قطع نشده، یعنی ایشان مشتاق به بازگشت و متعهد هستتد. ارتباط بین کادرفنی و باشگاه، ارتباط نزدیکی است. او در واکنش به شایعاتی که درباره اضافه شدن سیدجلال حسینی به کادرفنی پرسپولیس منتشر می‌شود، گفت: در حال حاضر هیچ شخصی را مدنظر نداریم که به کادرفنی اضافه شود و باید ببینیم شرایط چطور است. همه پیشکسوتان برای ما عزیز هستند، به خصوص سیدجلال که هم‌بازی و رفیق قدیمی من است اما در حال حاضر قصد داریم که با همین کادر ادامه بدهیم.

    خلیلی همچنین درباره شایعه مذاکره با یحیی گل‌محمدی برای هدایت پرسپولیس در صورت عدم بازگشت اوسمار گفت: با توجه به اینکه ما در حال حاضر سرمربی داریم، درباره هیچ مربی‌ای بحث نکرده‌ایم. آقای یحیی هم عزیز ماست اما با احترام به همه مربیانی که گزینه‌های پرسپولیس برای مربیگری هستند، در حال حاضر تمرکز باشگاه روی کادرفنی خودش است.

    او همچنین درباره میزان پرداختی به بازیکنان و شایعاتی که در این‌باره وجود داشت، عنوان کرد: با حمایت‌های مالی بانک شهر و پیگیری‌های آقای حدادی از لحاظ پرداخت مالی در شرایط خیلی خوبی هستیم. نمی‌دانم وضعیت بقیه تیم‌ها چطور است اما ما تا 75-70 درصد پرداختی داشتیم و بعضاً بچه‌ها تا ۶۵ درصد هم هستند. شب عید تسویه کامل با آکادمی و بانوان و کارمندان داشتیم. چک‌هایی بود که باید عودت داده می‌شد که با شرایط جدید پیش‌ بردیم. با این حال چک سوم بچه‌ها پاس شد و همه تسویه شدند. تا جایی که من چک کردم، اکثر بازیکنان در حد قابل قبولی هستند. 

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما