شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 422677
    تاریخ انتشار: 25/فروردين/1405 - 15:00

    کمک رسانی بهزیستی البرز به خانواده‌های نیازمند

    مدیرکل بهزیستی استان البرز اعلام کرد: در جریان جنگ تحمیلی اخیر، بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال انواع حمایت‌های معیشتی، درمانی و توانبخشی با مشارکت خیرین میان مددجویان سراسر استان توزیع شد.

    کمک رسانی بهزیستی البرز به خانواده‌های نیازمند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    مدیرکل بهزیستی استان البرز با اعلام آغاز مرحله جدید کمک‌رسانی به مددجویان، اظهار کرد: طی روزهای گذشته هم‌زمان با جنگ تحمیلی بیش از ۵۰۰ بسته سبد کالا و بسته معیشتی که از سوی استانداری ویژه مددجویان بهزیستی تدارک دیده شده بود ، با قید فوریت در تمامی هفت شهرستان استان توزیع نمودیم.

    وی افزود: مجموع کمک‌های ارائه‌شده از ابتدای ماه مبارک رمضان و مقارن با جنگ تحمیلی تاکنون به بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال رسیده که با مشارکت خیرین ارجمند و همچنین حمایت‌های دولتی فراهم شده است.

    به گفته مدیرکل بهزیستی البرز، این میزان کمک شامل ۵۳۰۰ بسته معیشتی به ارزش ۱۸۵ میلیارد ریال بوده که در اختیار جامعه هدف قرار گرفته است.  

    محمدی‌فلاح در ادامه با اشاره به بخشی دیگر از اقدامات حمایتی اظهار کرد: در این مدت، برنامه‌ای ویژه برای تهیه پوشاک و البسه مورد نیاز مددجویان تدارک دیده و تحویل شد که ارزش آن به ۳۰ میلیارد ریال می‌رسد.

    وی همچنین از توزیع ۴ دستگاه ویلچر برقی به ارزش ۴ میلیارد ریال میان مددجویان دارای معلولیت خبر داد و گفت: این ویلچرها برای افرادی تهیه شده که بنا بر شرایط جسمانی، نیاز ضروری به استفاده از تجهیزات توانبخشی پیشرفته داشتند.

    مدیرکل بهزیستی البرز همچنین به کمک‌های نقدی اختصاص‌یافته اشاره کرد و افزود:در کنار بسته‌های معیشتی و تجهیزات توانبخشی، مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال کمک‌هزینه معیشت نیز از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین بزرگوار به حساب مددجویان واریز شده است.

    او در پایان با قدردانی از خیرین و همراهی مردم نیکوکار استان گفت: حمایت‌های خیرین و مشارکت‌های مردمی، نقشی محوری و تعیین‌کننده در استمرار خدمات حمایتی بهزیستی دارد و این همکاری‌ها ظرفیت آن را ایجاد میکند که هیچ خانواده‌ای در شرایط دشوار و آسیب‌پذیر بدون پشتوانه و حمایت باقی نماند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما