شنبه 27 تير 1405 - Sat 18 Jul 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 422529
تاریخ انتشار: 23/فروردين/1405 - 13:39

حمله نتانیاهو به اردوغان به خاطر حمایت از ایران

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به محاکمه غیابی مقامات این رژیم در ترکیه، رئیس جمهور این کشور را حامی ایران و یهودستیز معرفی کرد.

حمله نتانیاهو به اردوغان به خاطر حمایت از ایران

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

دادستان‌های ترکیه به جرم نسل کشی در غزه، علیه ۳۵ مقام ارشد رژیم صهیونیستی، از جمله بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم کیفرخواست صادر کردند و در مجموع بیش از چهار هزار و ۵۰۰ سال زندان برای آنها درخواست کردند.

نتانیاهو در پاسخ، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه را به یهودستیزی متهم کرد و گفت: اسرائیل به مبارزه با ایران و نیروهای آن می پردازد اما اردوغان پذیرای آنهاست.

«یسرائیل کاتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز در واکنش گفت: اردوغان که به شلیک موشک از ایران به خاک ترکیه پاسخی نداد و ثابت کرد که یک ببر کاغذی است، اکنون به عرصه یهودستیزی فرار کرده و خواستار محاکمه‌های نمایشی علیه رهبری سیاسی و نظامی اسرائیل در ترکیه شده است.

برچسب ها: اردوغان ، اسراییل ، جنگ ،
نظرات بینندگان
نظرات شما