سه شنبه 27 مرداد 1405 - Tue 18 Aug 2026
  • گشت و گذار گرگ‌های خاکستری در پارک ملی گلستان / فیلم

  • واکنش وکیل مدافع پژمان جمشیدی به خبر اجرای حکم پرونده

  • جنگ چرا آغاز شد؟ چگونه تمام می‌شود؟

  • وداع شهید «غیب‌پرور» با پیکر شهید «هاشم اعتمادی»+ فیلم

  • بررسی یک انتقال جنجالی/ پرسپولیس ریسک نکرد ولی...

  • توقیف ۵ شناور متخلف در آب‌های سیریک

  • عملیات پرچم دروغین در کردستان عراق

  • تنگه هرمز تا تحقق شروط تفاهم‌نامه اسلام‌آباد باز نخواهد شد + فیلم

  • چراغ سبز سعودی‌ها به درخواست ایران + عکس

  • تلاش برخی اصلاح‌طلبان برای تکرار دوباره یک آزمون پرهزینه

  • آمریکا ایران را از خیابان‌هایش بشناسد، نه از گزارش اتاق‌های فکر

  • چین چگونه خود را در برابر شوک انرژی جنگ ایران مقاوم کرد؟

  • قیمت مرغ در بازار امروز دوشنبه 27 مرداد

  • هوش‌مصنوعی شگرد جدید کلاهبرداران

  • چرا نباید فریب تله‌ عقب‌نشینی آمریکا را بخوریم؟!

  • استوری غمگین و تلخ علیرضا بیرانوند

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد

  • جدایی بازیکن جنجالی از باشگاه پرسپولیس

  • قیمت خودرو امروز سه شنبه ۲۷ مرداد

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۲۷ مرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 422307
    تاریخ انتشار: 20/فروردين/1405 - 14:29

    چاپلوسی دبیرکل ناتو از ترامپ

    در حالی که روابط آمریکا با بسیاری از متحدان اروپایی بر سر جنگ علیه ایران دچار تنش شده، دبیرکل ناتو در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان با تمجید از «دونالد ترامپ» از مواضع او دفاع کرد.

     چاپلوسی دبیرکل ناتو از ترامپ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا ،

    در پی حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران و بسته شدن تنگه هرمز، «دونالد ترامپ» بارها به شیوه‌های مختلف از کشورهای عضو ناتو خواست به یک ائتلاف دریایی غیرقانونی برای بازگشایی این آبراه حیاتی بپیوندند، اما متحدانش دست رد به سینه‌اش زدند. این امر موجب وخامت مضاعف روابط در دو سوی آتلانتیک شده است، روابطی که از زمان آغاز دور دوم ریاست جمهوری ترامپ به تیرگی گراییده است.

    «مارک روته» دبیرکل ناتو که برای کاهش این تنش‌ها امروز با ترامپ گفتگو کرد، برای آنکه هدف اظهارات تند و تیز ترامپ قرار نگیرد، از اظهار وجود در برابر او خودداری می‌کند، اما بسیاری از تحلیلگران و مقامات اروپایی سکوت روته در برابر باج‌خواهی‌های ترامپ را اسفبار و ننگ‌آمیز توصیف کرده‌اند.

    روته پس از دیدار با ترامپ در گفتگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان اعلام کرد ترامپ از عملکرد بسیاری از متحدان ناتو در قبال جنگ علیه ایران «ناامید» است.وی دیدار با ترامپ را گفت‌وگویی «صریح و باز» میان «دو دوست خوب» توصیف کرد و گفت رئیس‌جمهور آمریکا معتقد است برخی از کشورهای عضو ناتو در حمایت از آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران به اندازه‌ای که انتظار می‌رفت عمل نکرده‌اند.

    او در عین حال گفت به ترامپ توضیح داده است که بسیاری از کشورهای اروپایی به شیوه‌های مختلف از جمله ارائه پشتیبانی لجستیکی، اجازه پرواز، استفاده از پایگاه‌ها و دیگر اشکال همکاری از این عملیات حمایت کرده‌اند.

    دبیرکل ناتو همچنین در پاسخ به این پرسش که به‌عنوان یک دیپلمات چه احساسی نسبت به تهدید رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر «نابودی کامل تمدن ایران» داشته، گفت: «من درباره همه چیز اظهار نظر نمی‌کنم، اما می‌خواهم این را به شما بگویم که حامی رئیس‌جمهور آمریکا هستم!»

    روته همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا برخی اعضای ناتو درحمایت از آمریکا در این جنگ «آزموده شده و شکست خورده‌اند» گفت برخی کشورها چنین وضعیتی داشته‌اند، اما به گفته او «اکثریت بزرگی از اعضا به آنچه وعده داده بودند عمل کرده‌اند.»

    «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید پیش‌تر اعلام کرده بود ترامپ معتقد است متحدان ناتو در جریان جنگ علیه ایران «آزموده شدند و شکست خوردند» زیرا به اندازه‌ای که انتظار می‌رفت از آمریکا حمایت نکردند.

    دبیرکل ناتو همچنین از پاسخ مستقیم به این پرسش که آیا ترامپ قصد دارد حمایت آمریکا از ناتو را کاهش دهد یا از این ائتلاف خارج شود خودداری کرد و گفت ترامپ در عین حال به استدلال‌های مطرح‌شده از سوی او درباره نقش متحدان اروپایی گوش داده است.

    روته در این گفت‌وگو همچنین گفت: «من واقعاً رهبری ترامپ را تحسین می‌کنم.»

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما