شنبه 09 آبان 1405 - Sat 31 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 422289
    تاریخ انتشار: 19/فروردين/1405 - 23:13

    ورود سامانه بارشی از شنبه هفته آینده

    مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:با ورود سامانه بارشی از شنبه ابتدا در شمال غرب و غرب شاهد بارش باران خواهیم بود‌

    ورود سامانه بارشی از شنبه هفته آینده

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت: امشب در برخی مناطق استان های اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان، مرکزی، تهران، البرز، زنجان، قزوین، سمنان، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری، شمال استان های ایلام، خوزستان و اصفهان افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد تگرگ و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می شود.

     
    وی افزود:این وضعیت پنجشنبه علاوه بر مناطق ذکر شده که از میزان بارش در آنها کاسته شده، در فارس، بوشهر، کرمان، هرمزگان و جنوب استان های یزد و سیستان و بلوچستان نیز حاکم است.
     
    او بیان کرد: روز جمعه فقط در پاره ای از نقاط استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، ارتفاعات البرز مرکزی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان و شمال سیستان و بلوچستان بارش و در سایر نقاط کشور آسمان صاف است.
     
    او بیان کرد:با ورود سامانه بارشی از شنبه ابتدا در شمال غرب و غرب و به تدریج روز یکشنبه علاوه بر استان های واقع در این مناطق، برای جنوب غرب، جنوب، جنوب شرق، غرب سواحل خزر و ارتفاعات و دامنه های البرز غربی، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد تگرگ و در مناطق سردسیر بارش برف پیش بینی می شود.
     
    او گفت:طی سه روز آینده دریای خزر و از فردا تا روز یکشنبه نیمه شرقی خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما