سه شنبه 24 شهريور 1405 - Tue 15 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 422093
    تاریخ انتشار: 17/فروردين/1405 - 19:40

    «احمق مفید»؛ سقوط آزاد یک وطن فروش!

     «احمق مفید»؛ سقوط آزاد یک وطن فروش!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    نشریه اکونومیست به تازگی و در بحبوحه تداوم جنگ افروزی آمریکا و رژیم اشغالگر قدس علیه ایران٬ در توئیتی٬ رضا پهلوی فرزند شاه مخلوع را به دلیل خدماتش به صهیونیست ها و آمریکایی ها٬ «احمق مفید» خطاب کرده است. او طی روزها و ماه های اخیر  به قدری وطن فروشی کرده که حتی مایه تعجب و حیرت غربی ها نیز شده است. برخی محافل در غرب نیز فاش کرده اند که او به دولت آمریکا اطلاع داده که حتی از ابومحمد الجولانی رییس جمهور دست نشانده سوریه نیز برای کاخ سفید، جولانی تر خواهد بود! 

    رضا پهلوی تاکنون در مورد شهادت مردم بیگناه کشورمان و حملات وحشیانه علیه زیرساخت های غیرنظامی ایران هیچ موضع گیری معناداری نکرده و گویی خود پیاده نظام دشمن است. 

     در وضعیت فعلی حتی بسیاری از افرادی که فریب خورده پهلوی بودند نیز اکنون آشکارا ماهیت حقیقی این فرد را پیش چشم خود می بینند. به بیان ساده تر در وضعیت کنونی٬ مرزبندی مردم با رضا پهلوی به عنوان فردی که در کنار آمریکا و اسراییل و جلوی ایران ایستاده کاملا هویداست. بسیاری از حامیان دیروز رضا پهلوی نیز به او می تازند و از وی اعلام برائت می کنند. 

    رضا پهلوی به معنای واقعی کلمه در حال تجربه یک سقوط آزاد است. بیراه نیست اگر بگوییم هر چند او از منظر حیات سیاسی جان چندانی نداشت٬ اما اکنون دقیقا شبیه به یک مرده متحرک شده است. فردی که حتی تحلیلگران خارج از ایران نیز وی را مسخره می کنند و تنها دشمنان ایران نظیر صهیونیست که به فکر سواری گرفتن از وی هستند در حال حمایت از او هستند.
     در روزها و ماه های آتی، رضا پهلوی بیش از هر زمان دیگری به پایان خود نزدیک و نزدیکتر شود. 

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما