جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 421905
    تاریخ انتشار: 13/فروردين/1405 - 14:25

    کشتار در خاورمیانه جنایات جنگ جهانی را کم‌رنگ کرده است

    وزارت خارجه جمهوری دموکراتیک خلق کره اعلام کرد که آنچه اکنون در خاورمیانه در جریان است، شامل کشتارجمعی کودکان و غیرنظامیان، جرایمی را رقم زده که جنایات جنگ جهانی دوم در برابر آن بسیار کم‌رنگ به نظر می‌رسد.

    کشتار در خاورمیانه جنایات جنگ جهانی را کم‌رنگ کرده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که امروز (پنج‌شنبه) منتشر کرد، اظهار داشت: «در منطقه خاورمیانه، کودکانی که باید در هر شرایطی از حمایت ویژه برخوردار باشند، با سلاح‌های دقیق هدف قرار می‌گیرند و صد‌ها نفر از آنان در تراژدی‌هایی که روزانه تکرار می‌شوند، جان خود را از دست می‌دهند.»

    به نقل از اسپوتنیک، در ادامه این بیانیه آمده است: «واقعیت تلخ امروز، که در آن قوانین و نظم بین‌المللی به شکل فاحش به دلیل سیاست‌های سلطه‌جویانه نقض می‌شوند، و تجاوز به حاکمیت کشور‌ها به نقض حقوق بشر تبدیل شده است، این حقیقت را برای ملت‌های جهان آشکار می‌کند که حفاظت از حاکمیت کشور‌ها در واقع حفاظت از حقوق بشر است.»

    وزارت خارجه کره شمالی تأکید کرد که دفاع از کرامت، حاکمیت و حقوق ملت موضع ثابت و تغییرناپذیر پیونگ‌یانگ در برابر تهدید‌ها و توطئه‌های قدرت‌های دشمن است.

    این وزارتخانه همچنین تصمیم اخیر شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد را که وضعیت حقوق بشر در کره شمالی را هدف گرفته، «غیرقانونی، خودسرانه و سیاسی خواند و آن را سندی از توطئه‌گری سیاسی مبتنی بر ادعا‌های ساختگی و تحریف سیاست‌های کشور» توصیف کرد.

    در پایان بیانیه آمده است: «در جمهوری دموکراتیک خلق کره که دولت مسئولیت کامل تضمین و ارتقای حقوق و رفاه مردم را بر عهده دارد، حقوق واقعی انسان‌ها به شکلی تضمین می‌شود که کاملاً با آرزو‌ها و منافع توده‌های کارگر سازگار است.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما