چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • جزئیات حمله آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب/ فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز چهارشنبه ۴ شهریور

  • استوری خانعلی زاده بر مبنای یک توئیت جعلی

  • ۵ دلیل شلوغی پمپ‌بنزین‌های تهران

  • دستم را دادم که چادر از سر شما نیفتد

  • صادرات نفت ایران در دل جنگ ۱۰ درصد بالا رفت

  • حتی کانادا هم نسخه انفعال اصلاح‌طلبان را پس زد+ عکس

  • قمار ترامپ با «روز دی» اقتصادی؛ این بار ایران تسلیم می‌شود؟

  • عجیب‌ترین تعویض عمر رونالدو

  • شارژ کالابرگ خانوارهای با کد ملی ۷، ۸ و ۹

  • حمید و سعید نجفی، اعضای مافیای سرقت مسلحانه کشور اعدام شدند

  • اریک والبرگ: آیت‌الله خامنه‌ای زندگی زاهدانه خود را وقف اسلام و ایران کرد + عکس و فیلم

  • آمریکا در منگنه ایران و کانادا

  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 421757
    تاریخ انتشار: 10/فروردين/1405 - 12:24
    سرپرست وزارت دفاع:

    ایران با تمام قوا مسیر تنبیه کامل متجاوزین را ادامه می دهد

    سرپرست وزارت دفاع ایران در گفتگوی تلفنی با وزیر دفاع ترکیه تاکید کرد: ایران با تمام قوا مسیر تنبیه کامل متجاوزین و ایجاد بازدارندگی موثر و اطمینان از این که جنگ و تجاوز تکرار نخواهد شد را ادامه خواهد داد.

    ایران با تمام قوا مسیر تنبیه کامل متجاوزین را ادامه می دهد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا سرپرست وزارت دفاع در این تماس تلفنی با اشاره به فتنه انگیزی و جنگ طلبی رژیم صهیونیستی در منطقه اقدام آمریکا و رژیم صهیونیستی در دو مرحله جنگ و تجاوز علیه جمهوری اسلامی ایران را خلاف حقوق و موازین بین المللی برشمرد و بر پاسخ قاطع ایران در چهارچوب حق دفاع مشروع تاکید کرد.

    وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران برغم آگاهی و عدم اعتماد به آمریکا به جهت اثبات حسن نیت خود و احترام به کشورهای منطقه ضمن موافقت با مذاکرات تلاش کرد از طریق ابزار دیپلماسی و گفتگو سایه جنگ را از منطقه دور کند اما حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی راه دیگری جز دفاع از خود را برای جمهوری اسلامی ایران باقی نگذاشت.
     
    سردار ابن الرضا با اشاره به ترور رهبر عالیقدر سیاسی و دینی ایران، مسئولین و فرماندهان نظامی، مردم بی‌گناه و به ویژه شهادت بیش از صد و شصت دانش آموز بی‌گناه و حمله به ناوشکن دنا در مسیر برگشت از یک ماموریت صلح بین‌المللی و نه در میدان جنگ تصریح کرد: اینها نمونه ای از تروریسم دولتی و جنایت جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی به شمارمی رود و آنها منطقه را وارد جنگ، بحران بی ثباتی و ناامنی کرده اند.
     
    وی با بیان این که تحولات اخیر نشان داد آنچه که برای آمریکا اهمیت دارد امنیت رژیم صهیونیستی است تاکید کرد: قطعا ایران با تمام قوا مسیر تنبیه کامل متجاوزین و ایجاد بازدارندگی موثر و ایجاد اطمینان از این که جنگ و تجاوز تکرار نخواهد شد ادامه خواهد داد.
     
    سرپرست وزارت دفاع با تاکید بر احترام به حق حاکمیت تمام کشورهای همسایه افزود: امنیت یک مقوله درون زا و برخاسته از یک اجماع و توافق جمعی است و ایران در صورت اطمینان از عدم واگذاری پایگاه نظامی و هرگونه تهدید علیه جمهوری اسلامی ایران از فضای سرزمینی از طریق کشورهای منطقه با هدف تحقق امنیت جمعی در منطقه آماده ی امضای توافق نامه های دفاعی دو و چند جانبه با کشورهای منطقه است.
     
    وزیر دفاع ترکیه نیز در این گفتگو با تسلیت به مناسبت شهادت رهبر معظم انقلاب و سایر مقامات دفاعی و نظامی کشورمان، حمله به ایران را نقض جدی حقوق بین الملل دانست.
     
    وی با اعلام همبستگی با جمهوری اسلامی ایران در شرایط کنونی جهت برقراری هرچه سریع تر امنیت و ثبات در منطقه برای نقش آفرینی اعلام آمادگی کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما