جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 421263
    تاریخ انتشار: 26/اسفند/1404 - 13:29

    برگ برنده ایران

    وزیر میراث‌فرهنگی با حضور در تجمع پرشور مردمی «بیعت و انتقام» در میادین اصلی تهران، هم‌صدا با آحاد ملت، تجاوز رژیم‌های کودک‌کش آمریکا و صهیونیستی به ملت ایران را محکوم کرد.

    برگ برنده ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    در پی تجاوز رژیم‌های متخاصم آمریکا و صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران، موجی از خروش و همبستگی ملی سراسر کشور را دربر گرفته است. در همین راستا، تجمع سراسری «بیعت و انتقام» شامگاه دوشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۴ همانند شب‌های گذشته در میادین اصلی شهر تهران با حضور گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد.

    در این آیین باشکوه، سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز در میان مردم حضور یافت و هم‌نوا با ملت ایران، دفاع از عزت، استقلال و تمامیت ارضی کشور را فریاد کرد.

    صالحی‌امیری در حاشیه این تجمع با تاکید بر اینکه «انسجام اجتماعی و وحدت ملی بزرگ‌ترین سرمایه ایران در گذر از بحران‌هاست»، اظهار کرد: ملت ایران با تکیه بر ایمان، هوشمندی و صبر تاریخی خود نشان داده است که در برابر هیچ تهدیدی سر تسلیم فرود نمی‌آورد. در این روزها و شب‌های اخیر نیز، مردم ما با شعار «بیعت و انتقام»، پیام ولایتمداری، عزت‌مداری، مقاومت و هم‌پیمانی خود را به جهانیان مخابره کردند.

    وی با اشاره به کانون‌های اصلی قدرت ملی ایران افزود: قدرت فرهنگی و تمدنی ایران یکی از مهم‌ترین پشتوانه‌های هویتی و تاریخی ملت ماست که در طول قرن‌ها، عامل پایداری و تداوم این سرزمین بوده است. در کنار آن، قدرت مردمی نظام سیاسی به‌عنوان موتور محرکه کشور، نقشی تعیین‌کننده در عبور از تهدیدها و چالش‌ها ایفا می‌کند.

    امروز بیش از هر زمان نیازمند پاسداری از میراث معنوی و فرهنگی خویش هستیم

    وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین تصریح کرد: یکی دیگر از مهم‌ترین مولفه‌های اقتدار ایران، انسجام ملت، دولت و نظام سیاسی است که در مقاطع حساس تاریخی، قدرتی بی‌بدیل برای کشور ایجاد کرده است.

    وی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های نیروهای مسلح کشور گفت: قدرت و آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دفاع از این سرزمین، تضمین‌کننده امنیت و اقتدار ایران عزیز است و ملت ایران همواره قدردان فداکاری‌های آنان بوده و خواهد بود.

    صالحی‌امیری در پایان خاطرنشان کرد: ما امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند پاسداری از میراث معنوی و فرهنگی خویش هستیم تا نسل‌های آینده، روایت حقیقی از استقلال، عزت و مقاومت ملت ایران را بشناسند.

    تجمع مردمی «بیعت و انتقام» از نخستین شب تجاوز رژیم‌های آمریکا و صهیونیستی به ایران با حضور پرشور اقشار مختلف مردم در سراسر کشور آغاز شده و پیام روشن ملت ایران را به مخاطبان داخلی و جهانی ارسال کرده است.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما