دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • وعده سرپرست تامین اجتماعی برای پرداخت بدهی‌ها

  • خاطرات رهبر شهید از شب ورود امام خمینی (ره) به تهران

  • 10 شهید و 7 زخمی در حملات وحشیانه اشغالگران به کفررمان در جنوب لبنان

  • قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش

  • چرا در روایت «حسن روحانی» آمریکا حذف شده است؟

  • آرامکو آتش گرفت+ فیلم

  • اقدامات تجاوزکارانه آمریکا عامل ناامنی در تنگه هرمز است

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس علیه استقلال تا دادگاه عالی ورزش CAS می‌رود

  • بورس سقف نمی‌شناسد؛ هجوم پول به بازار

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • کشتی‌ها از هرمز گریختند

  • سانحه هوایی در فرودگاه بین‌ المللی میامی آمریکا / فیلم

  • قیمت نفت از ۹۷ دلار گذشت

  • نزاع دو راننده در شیراز جان زن میانجی را گرفت

  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 421067
    تاریخ انتشار: 24/اسفند/1404 - 11:59

    تخریب چهار کارخانه در قزوین طی حملات هوایی دشمن

    سخنگوی شورای تامین استان قزوین از تخریب چهار کارخانه در استان طی حملات رژیم صهیونیستی و آمریکایی خبر داد.

    تخریب چهار کارخانه در قزوین طی حملات هوایی دشمن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    شهرام احمدپور سخنگوی شورای تامین استان قزوین ضمن تشریح جزییات جدیدی از خسارات و تلفات حملات هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا به استان قزوین، اظهار کرد: در حملات ۱۵ روز گذشته، متاسفانه چهار واحد تولیدی در استان با اصابت مستقیم موشک‌ها به طور کامل تخریب شدند و همچنین ۶ واحد تولیدی دیگر نیز براثر ترکش‌ها و موج ناشی از انفجار دچار خسارت شدند که برآورد میزان دقیق خسارت‌ها در دست بررسی است.

    وی در ادامه با اشاره به برخی آمار‌های نادرست منتشر شده در فضای رسانه، تصریح کرد: متاسفانه شایعاتی مبنی بر حضور ۷۰۰ هزار نفر میهمان در استان قزوین منتشر شده که این آمار کاملا نادرست و کذب است، در حال حاضر تعداد افراد اسکان یافته در استان کمتر از ۱۰۰ هزار نفر ارزیابی شده و از مردم تقاضا داریم به این شایعات توجه نکنند.

    احمدپور بیان کرد: آمار نهایی شهدای استان در حملات دشمن ۱۶ نفر اعلام شده و تاکنون ۱۸۰ نفر از هم استانی‌های ما نیز مجروح شده‌اند که تحت مداوا قرار گرفته و یا در حال درمان هستند.

    این مسئول با ابراز نگرانی از فعالیت‌های جدید برای تشویش اذهان عمومی، خاطرنشان کرد: این روز‌ها عده‌ای با تماس تلفنی با افراد و واحد‌های تولیدی، به آنان هشدار می‌دهند که برای در امان ماندن از بمباران، محل خود را تخلیه کنند که این رفتار‌ها مصداق بارز تشویش اذهان عمومی و ایجاد ناامنی روانی است و قطعا دستگاه قضایی و امنیتی با این افراد با شدت برخورد قانونی خواهند کرد.

    وی در پایان از شهروندان خواست تا اخبار را صرفا از مجاری رسمی از جمله خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و صدا و سیما دنبال کنند و به شایعات منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها نیز توجهی نداشته باشند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما