یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420923
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1404 - 14:38

    نظام تولید کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد

    قائم مقام وزیر صمت گفت: نظام تولید کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد و ذخایر کافی برای پاسخگویی به نیاز‌های مردم وجود دارد.

    نظام تولید کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    محمدصادق مفتح، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت،  با اشاره به شرایط کنونی کشور و تلاش دستگاه‌های اجرایی برای تأمین نیازهای مردم گفت:به فضل الهی، ذخایر کالاهای اساسی کشور در وضعیت کاملاً مطمئنی قرار دارد و می‌توان گفت نیازهای کشور تا حدود یک سال آینده تأمین شده است.

    وی افزود:  در حوزه مواد غذایی نیز با پیگیری‌های مستمر، تماس‌ها و بازدیدهای میدانی مقامات ارشد کشور از واحدهای تولیدی، اطمینان حاصل شده که روند تولید بدون وقفه ادامه دارد. ستادهایی در وزارت صمت و نیز در استان‌ها، به‌ویژه استان‌های مرزی و نقاط دارای ذخایر کالایی، تشکیل شده و فرآیند تولید و تأمین مواد اولیه به‌صورت روزانه رصد می‌شود.

    مفتح با بیان اینکه هماهنگی‌های لازم با نظام حمل‌ونقل کشور برای تسهیل جابه‌جایی کالاها انجام شده است اظهار داشت:وزارت راه و ترابری و سازمان حمل‌ونقل کشور به‌صورت شبانه‌روزی در این زمینه فعال هستند تا هیچ‌گونه اخلالی در انتقال کالاها به نقاط مختلف کشور ایجاد نشود.

    به گفته وی، جلسات منظمی نیز با فروشگاه‌های زنجیره‌ای و اتاق‌های اصناف برگزار شده تا توزیع کالاها در شبکه‌های خرده‌فروشی با کمترین اختلال انجام شود.

    قائم‌مقام وزیر صمت تأکید کرد:  بازدیدهای میدانی مقامات عالی کشور از فروشگاه‌ها و بررسی وضعیت عرضه کالاهای اساسی نشان داده که هیچ گونه نگرانی در خصوص دسترسی مردم به اقلام ضروری وجود ندارد.

    او تصریح کرد:در استان‌های مسافرپذیر و مناطق شمالی کشور که تقاضا افزایش یافته نیز از استان‌های همجوار تغذیه انجام شده و هیچ کمبودی گزارش نشده است. نظام تولید کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد و ذخایر کافی برای پاسخگویی به نیازهای مردم وجود دارد.

    وی  با اشاره به همکاری مستمر ادارات کل صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه‌های صنفی در استان‌ها گفت: تعامل این بخش‌ها به صورت ساعتی برقرار است و جلسات مشترک منظم برای تصمیم‌گیری‌های فوری در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها برگزار می‌شود تا زنجیره تأمین و توزیع کالا به نحو مطلوب تداوم یابد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما