شنبه 14 شهريور 1405 - Sat 05 Sep 2026
  • رویت مار عظیم الجثه در سیلاب مرگبار نپال / فیلم

  • قیمت نفت از مرز 97 دلار گذشت

  • شهادت 6 نفر از نیروهای ارتش در حمله تروریستهای امریکایی به جنوب کشور

  • خون پاک شهیدانمان بی حساب نخواهد ماند

  • پای پلیس امنیت به تتر قسطی دیجی‌کالا باز شد

  • توان حمله و نفوذ در همه سطوح را داریم

  • دستگیری دو نفر به اتهام حمله مشکوک به شرکت تسلیحاتی در آلمان

  • عارف: ماه‌های سیاهی در انتظار اقتصاد آمریکاست

  • شکسته شدن رکورد قیمت بنزین در آلمان

  • تجاوز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه

  • عروسی سیریک فقط قربانی موشک‌ها نشد!

  • 3بازیکن پرسپولیس که باید اخراج می‌شد

  • نیویورک‌تایمز: شواهد تأیید می‌کنند که یک مراسم عروسی در ایران، با بمب آمریکایی هدف قرار گرفته/ رویترز: ماه گذشته در پی هشدار ایران، آمریکا به اسرائیل فشار آورد و عملیات یورش به تپه علی‌الطاهر به تعوی

  • اثر جدید کمال شرف در واکنش به حمله به سیریک / فیلم

  • قیمت میوه و تره بار ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش حملات موشکی و پهپادی ارتش / فیلم

  • رویترز هک شد؟

  • چای یا قهوه؛ کدام‌یک خطر پوکی استخوان دارد

  • حقوق ۱۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی

  • شهید پاکپور بی‌نظیر ترین فرمانده در تاریخ ایران بود+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420844
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1404 - 15:34
    ملونی:

    حمله به ایران نقض قوانین بین‌المللی است؛ ایتالیا در آن شرکت نمی‌کند

    جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا حمله آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران را نقض قوانین بین‌المللی دانست و تاکید کرد دولتش در این پیچیده‌ترین بحران دهه‌های اخیر تقصیری ندارد.

    حمله به ایران نقض قوانین بین‌المللی است؛ ایتالیا در آن شرکت نمی‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    ملونی امروز چهارشنبه گفت: بحران کنونی در خاورمیانه از پیچیده‌ترین بحران‌ها در دهه‌های اخیر است و دولت او هیچ تقصیری در قبال پیامدهای آن ندارد.

    به نوشته این خبرگزاری ایتالیایی، اظهارات نخست وزیر ایتالیا در حالی است که وی روابط دوستانه‌ای با دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا دارد.
    ملونی که این اظهارات را در سنای ایتالیا ارائه می‌کرد، خاطرنشان کرد: «این مداخله‌ای است که ایتالیا بخشی از آن نیست و قصد ندارد در آن شرکت کند».
    ملونی در حالی که در مورد جنگ ایران به سنای کشورش گزارش می‌داد، اضافه کرد: «در این وضعیت بحرانی نظام بین‌الملل، که در آن تهدیدها به طور فزاینده‌ای دهشتناک می‌شوند و مداخله ‌های یکجانبه خارج از چارچوب قوانین بین‌المللی رو به افزایش است، ما باید مداخله آمریکا و اسرائیل را نیز علیه ایران در نظر بگیریم.»
     
    نخست وزیر ایتالیا گفت: «من می‌خواهم به پارلمان گزارش دهم و با احزاب سیاسی در مورد چگونگی رسیدگی به بحران خاورمیانه به عنوان یکی از پیچیده‌ترین بحران‌های دهه‌های اخیر که نیازمند اقدام جدی است، تعامل کنم. ما اینجا دولتی نداریم که در تصمیمات دیگران همدست باشد، چه برسد به دولتی که در اروپا منزوی باشد، یا در قبال پیامدهای اقتصادی این بحران که ممکن است بر شهروندان و مشاغل تاثیر بگذارد، مقصر باشد. اینها همه چیزهایی است که در روزهای اخیر شنیده‌ام و آنها به تعهدی که ما در این منطقه حساس ژئوپلیتیکی داده ایم و در روزهای اخیر شاهد تشدید تنش بوده ایم، عمل نمی‌کنند.»
     
    ملونی همچنین در واکنش به انتقاد احزاب مخالف از او به دلیل عدم ارائه گزارش به پارلمان در مورد جنگ ایران، خواستار «روحیه سازنده انسجام» در مواجهه با بحران شد و تاکید کرد که دولتش سعی در طفره رفتن از بررسی پارلمانی ندارد.
     
    او همچنین به دلیل اینکه پیش‌تر گفته بود نه می‌تواند از حملات به ایران حمایت کند و نه آن را محکوم کند، مورد انتقاد قرار گرفته بود.
     
    نخست وزیر ایتالیا اما در اظهارات امروز خود در سنا گفت که نمی‌تواند اجازه دهد تهران به سلاح اتمی دست پیدا کند و موشک‌هایی داشته باشد که آن را قادر سازد ایتالیا و بیشتر اروپا را هدف قرار دهد.
    او همچنین از طرحی برای ارزیابی جنبه های «بازگشت به دیپلماسی» صحبت کرد، هرچند در عین حال تاکید کرد چنین طرحی تا زمان ادامه حملات ایران غیرممکن است.
    ملونی در پایان بار دیگر خاطرنشان کرد که ایالات متحده هیچ درخواستی برای استفاده از پایگاه‌های خود در ایتالیا جهت حمله به ایران ارائه نکرده و پارلمان کشورش در مورد چنین درخواست‌هایی تصمیم خواهد گرفت.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما