جمعه 12 تير 1405 - Fri 03 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 42079
    تاریخ انتشار: 02/آذر/1395 - 16:41
    قائم مقام وزیر راه و شهرسازی خبر داد

    قرارداد خرید ۱۱۲ فروند ایرباس نهایی شد

    قائم مقام وزیر راه و شهرسازی از نهایی شدن قرارداد خرید ۱۱۲ فروند هواپیمای ایرباس خبر داد و گفت:‌ تامین مالی ۷۷ فروند ایرباس نهایی شده است.

    قرارداد خرید ۱۱۲ فروند ایرباس نهایی شد

    چند روز پیش پایگاه اینترنتی بیز ژورنالز به نقل از مقامات شرکت بوئینگ گفتند، اگر دولت ترامپ فروش هواپیما به ایران را ممنوع سازد، این شرکت به این تصمیم احترام خواهد گذاشت.

    تیم نیل، سخنگوی سیاستگذاری عمومی هواپیماهای تجاری بوئینگ در این باره گفت: «(این قرارداد) وقتی اتفاق بیافتد، اتفاق خواهد افتاد.»

    وی افزود: اگر دولت ترامپ سیاست آمریکا در قبال ایران را تغییر دهد و فروش جت های مسافربری به این کشور را ممنوع سازد، بوئینگ به این تصمیم احترام خواهد گذاشت.

    این در حالی است که اصغر فخریه کاشان قائم مقام وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سفر دیروز نمایندگان ایرباس به ایران به اخبار منتشر شده در خصوص بلاتکلیف شدن قرارداد فروش هواپیماهای ایرباس و بوئینگ به کشورمان واکنش نشان داد.

    وی در این‌باره گفت: اینکه شرکت امریکایی بوئینگ با سیاست‌های احتمالی دولت جدید این کشور برای نقض توافق‌های فروش هواپیما به ایران موافقت کند شاید طبیعی باشد ولی نظر اروپایی‌ها با آن کاملاً متفاوت است.

    وی با بیان این‌که قرارداد خرید 112 فروند هواپیمای ایرباس نهایی شده و آماده امضا است، تصریح کرد:  بر اساس قرارداد اولیه، روش خرید هواپیماها به صورت اجاره به شرط تملیک بلندمدت است که در این راستا با یک شرکت لیزینگ بین‌المللی برای تأمین مالی خرید 77 فروند ایرباس به توافق نهایی رسیده‌ایم.

    به گزارش تسنیم نیمه‌های ماه گذشته رویترز از توافق ایران با یک شرکت لیزینگ خارجی برای تامین مالی خرید 17 فروند هواپیمای ایرباس خبر داده بود.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما