سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420396
    تاریخ انتشار: 13/اسفند/1404 - 09:22

    موشک‌های هایپر سونیک ایران از ده‌ها رهگیر عبور می‌کنند

    روزنامه «دیلی میل» در گزارشی به توان بالای موشک هایپر سونیک (ما فوق صوت) ایرانی اذعان کرد و نوشت که این موشک قبل از برخورد با هدف می‌تواند از ده‌ها رهگیر عبور کند.

     موشک‌های هایپر سونیک ایران از ده‌ها رهگیر عبور می‌کنند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا ،

     بر اساس یک تصویر منتشر شده و پربازدید اخیر، موشک هایپر سونیک ایرانی پس از پشت سر گذاشتن و عبور از ده‌ها رهگیر به هدف خود برخورد کرده است.

    گزارش‌ها حاکی از آن است که این تصاویر در بحبوحه افزایش تنش‌ها در خاورمیانه منتشر شده و توجه جمعیت گسترده‌ای را به خود جلب کرده است.

    در این تصویر ویدیویی، چندین سامانه‌های پدافندی تلاش می‌کنند این موشک را رهگیری و مهار کنند، اما موشک با تغییر مسیر و سرعت بالا از تمامی آنها عبور کرده و در نهایت به هدف برخورد می‌کند.

     

    موشک‌های هایپرسونیک به دلیل سرعت بسیار بالا (بیش از پنج برابر سرعت صوت) و قابلیت مانور در میانه مسیر، رهگیری دشوارتری نسبت به موشک‌های بالستیک متعارف دارند.

     تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود. . تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌وگو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

    جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

    مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما