سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420256
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1404 - 14:45

    پزشکیان: انتقام شهادت رهبر انقلاب را حق مشروع خود می‌دانیم

    رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران خون‌خواهی و انتقام از عاملین و آمرین این جنایت تاریخی را وظیفه و حق مشروع خود می‌داند.

    پزشکیان: انتقام شهادت رهبر انقلاب را حق مشروع خود می‌دانیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    مسعود پزشکیان رئیس جمهور در پیامی شهادت حضرت آیت‌الله العظمی خامنه ای رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.در بخشی از این پیام آمده است که ترور عالی‌ترین مقام سیاسی جمهوری اسلامی ایران و زعیم و مرجع برجسته جهان تشیع، توسط محور منحوس امریکایی- صهیونی اعلام جنگ آشکار با مسلمانان خصوصا شیعیان اقصی نقاط عالم محسوب می‌شود.

    متن پیام تسلیت به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم«و لا تقولوا لمن یقتل فی سبیل الله اموات بل احیاء و لکن لاتشعرون»با کمال اندوه و تأثر و تأسف فرمانده بزرگ امت اسلام، رهبر عالی‌قدر و معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای به دست شقی‌ترین اشقیای عالم، به شهادت رسید.

     این رخداد بزرگترین ابتلای امروز جهان اسلام است. ترور عالی‌ترین مقام سیاسی جمهوری اسلامی ایران و زعیم و مرجع برجسته جهان تشیع، توسط محور منحوس امریکایی- صهیونی اعلام جنگ آشکار با مسلمانان خصوصا شیعیان اقصی نقاط عالم محسوب می‌شود. ایران عزیز در طی ۳۷ سال هدایت‌ داهیانه و رهبری شهید عالی‌مقام حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای راه نورانی حضرت امام خمینی (ره) را با صلابت و اقتدار ادامه داد و به کانون استکبارستیزی و استقلال‌طلبی بدل شد. رهبری بزرگ و الهی که با تکیه بر اراده، رأی و نظر مردم به ملت ایران عزت و کرامت بخشید و چون استوانه‌ای سترگ، خار چشم دشمنان اسلام و ایران بود.

    تدبیر و دوراندیشی، پایمردی و ایستادگی در برابر ظلم، دلبستگی به امام خمینی و آرمان‌های انقلاب اسلامی، رأفت و عطوفت، علم و حلم و صداقت و ایمان خالصانه به پروردگار متعال از شهید بلندمرتبه امام خامنه‌ای نامی جاودان و ماندگار در بلندای تاریخ معاصر پابه‌پای امام خمینی (ره) برجای گذاشت. حقا که جز شهادت در معرکه نبرد با دشمنان اسلام، شایسته و لایق نام و مقام آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای نبود.جمهوری اسلامی ایران خون‌خواهی و انتقام از عاملین و آمرین این جنایت تاریخی را وظیفه و حق مشروع خود می‌داند و با تمام توان خود به تحقق این مسئولیت و تکلیف بزرگ خواهد پرداخت.

     

    اینجانب با تسلیت مجدد به امت اسلامی، ملت شریف ایران و عموم علاقمندان و رهروان این زعیم جاویدان بر عزم راسخ و اراده خلل‌ناپذیر خود برای ادامه راه این بزرگ‌مرد تاریخ تأکید می‌نمایم و از درگاه خداوند متعال، توفیق همدلی و همبستگی روزافزون مسئولان و ملت شریف ایران را در مسیر تحقق آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و گسترش عدالت و آزادی در جامعه مسئلت دارم.


     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما