پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420245
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1404 - 14:01

    نیروهای ارتش دوشادوش سپاه در آفند و پدافند مشارکت کامل دارند

    امیر حاتمی می‌گوید در اجرای ماموریت خود بری سرکوب دشمن کوتاهی نمی‌کنند و امروز همه نیروهای ارتش دوشادوش سپاه در آفند و پدافند مشارکت کامل دارند.

    نیروهای ارتش دوشادوش سپاه در آفند و پدافند مشارکت کامل دارند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    امیر سرلشکر امیر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در شبکه خبر گفت: امروز ارتش ایران و نیروهای مسلح همانند آحاد ملت ایران سوگوار رهبر و مقتدای شجاع و عزیزشان هستند.

    فرمانده کل ارتش اظهار کرد: بارها در جلسات خصوصی شاهد شوق اشتیاق ایشان برای شهادت بودم. شهادت فرزندان ایران عزیر در اقصی نقاط کشور و از همرزمان عزیز در سپاه پاسداران و به ویژه فرماندهان بزرگ و دختران معصوم میناب را تسلیت عرض می‌کنم.

    امیر حاتمی بیان کرد: فرزندان ملت در ارتش و سپاه و همه قوای مسلح عزم و اراداه پولادین در حراست از آب و خاک، منافع و نظام دارند و در اجرای ماموریت خود بری سرکوب دشمن هیچ کوتاهی نمی‌کنند و با تمام قوا عمل می‌کنیم و امروز همه نیروهای ارتش دوشادوش سپاه در آفند و پدافند مشارکت کامل دارند.

    فرمانده کل ارتش تصریح کرد: خلبانان شجاع و غیرتمندمان پایگاه‌های رژیم جنایتکار در منطقه را درهم کوبیدند و پهپادهای رزمی ارتش از سرزمین‌های اشغالی تا همه اهداف منطقه‌ای را مستمرو پرشدت می‌کوبند. قرارگاه پدافند هوایی ما همه تلاش خود در آسمان را به‌عمل می‌آورد و در ساقط کردن هواگردهای دشمن موفقیت‌های خوبی داشته است.

    امیر حاتمی اظهار کرد: نیروی دریای تلاش خود را برای صیانت از مرزهای آبی به‌عمل می‌آورد البته همه اینها براساس طرح‌هایی است که قبلا تهیه و تمرین شده و امروز این ماموریت‌ها را اجرا می‌کنند. این طرح‌ها برای مراحل مختلف پیش‌بینی شده و تا پاسخ قاطع به دشمن و سر جای نشاندن دشمن به‌طور مرتب اجرا خواهد شد.

    فرمانده کل ارتش گفت: به ملت ایران به‌عنوان سرباز فدایی ملت عرض می‌کنم حقیقت این است که دشمن برای ایجاد تفرقه در صفوف ملت برنامه‌ریزی مفصلی کرده و بخشی از آن را اجرا کرده و امید دارد بخش‌های دیگر آن را در مراحل بعدی اجرا کند و همه این اقداما برای بلعیدن ایران عزیزمان است. به نظر من مهمترین برنامه دشمن ایجاد تفرقه است لذا صمیمانه درخواست می‌کنم هوشیاری، وحدت، انسجام و همدلی را حفظ کنند و به کوری دشمن آن را روزافزون کنند.

    امیر حاتمی تاکید کرد: حوادث تلخ و سنگین است، اما ایران بسیار بزرگ و ریشه‌دار است. ما از بحران‌ها در تاریخ پرفراز و نشیب کشورمان عبور کردیم به برکت انسجام ملی از این تهدیدی می‌توانیم فرصت بزرگی برای عزت و تعمیق استقلال ملت ایران بسازیم و با انسجام ملت، دشمن رویای به بردگی کشیدن ملت را به گور می‌برد.

    فرمانده کل ارتش بیان کرد: ما ملت امام حسین (ع) هستیم و با اطمینان به حقانیت راهمان عنایت خدای متعال ارتش و سپاه دست در دست هم و پیشگاه در اتحاد و همدلی و مستظهربه پشتیبانی ملت ایران در برابر جبهه استکبار ایستادیم و این راه را تا پیروزی ادامه می‌دهیم و پیروز خواهیم شد.


     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما