چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • ایران و آذربایجان همواره روابطی دوستانه‌ داشته‌اند

  • قیمت خودرو امروز 13 خرداد

  • یحیی گل‌محمدی در آستانه لژیونر شدن؟

  • بدرقه خاص تیم ملی ترکیه برای جام جهانی 2026 / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 13 خرداد

  • بالاخره ویزای اول برای تیم‌ملی صادر شد

  • کوثری: برخورد با آمریکایی‌ها باید تشدید شود

  • گروسی و جست‌وجوی بی‌پایان اورانیوم ایرانی + عکس

  • تفرقه‌ای که در زمان جنگ با تدبیر امام(ره) دفع شد

  • انهدام شبکه سازمان‌یافته زنان سارق در غرب کشور

  • وقتی ترس هم خسته می‌شود!

  • ترامپ، پروژه «اول آمریکا» را با خود به گور می‌برد

  • موشک‌باران پایگاه‌های آمریکا در واکنش به نقض آتش‌بس

  • اطلاعات افسران و پایگاه‌های محرمانه آمریکا در اختیار ماست

  • رئیس‌جمهور مادام‌العمر آمریکا!

  • انفجار خودرو در جایگاه سوخت‌گیری تهرانپارس / فیلم

  • استعفای رئیس عملیات ارتش رژیم صهیونیستی

  • حبس ابد برای رهبر جنبش «النهضه» تونس

  • هیچ سامانه‌ای مقابل پهپادهای حزب الله موفق نبوده است

  • هشدار ورود سامانه بارشی جدید به کشور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420241
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1404 - 12:07

    سراسر اراضی اشغالی زیر آتش حملات موشکی و آژیر خطر مداوم

    آژیر خطر در تل‌آویو و جنوب پایتخت رژیم صهیونیستی و دیگر مناطق اراضی اشغالی به صدا درآمده است.

    سراسر اراضی اشغالی زیر آتش حملات موشکی و آژیر خطر مداوم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    در پی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، سپاه پاسداران موج شدیدی از حملات موشکی و پهپادی را به سمت اراضی اشغالی نشانه گرفت و رسانه‌های رژیم صهیونیستی به این موضوع اذعان کردند.  آژیر خطر در تل‌آویو و جنوب پایتخت رژیم صهیونیستی و دیگر مناطق اراضی اشغالی به صدا درآمد.

    ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد امروز یکشنبه اعلام کرد: موشک‌هایی از ایران به سمت اسرائیل شلیک شده و سیستم‌های دفاعی برای رهگیری این تهدید تلاش می‌کنند.

    فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل نیز از فعال شدن آژیر خطر در شهر ایلات به دلیل ترس از نفوذ پهپاد خبر داد. الجزیره همچنین از فعال شدن پدافند هوایی در شهر عقبه اردن، روبه‌روی ایلات، خبر داد.

    رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز نوشتند: ارتش اسرائیل پرتاب موشک از ایران به سمت منطقه بحر المیت را شناسایی و رصد کرده است.

    از اسرائیلی‌ها خواسته شده است که پس از دریافت هشدار در دقایق آینده، تحرک خود را به حداقل رسانده و فوراً به پناهگاه بروند. آژیر خطر به طور مداوم در مناطق وسیعی از مرکز اسرائیل به صدا در می‌آید. رسانه‌های عبری گزارش می‌دهند: آژیر خطر در شهرک‌های اطراف غزه (غلاف غزه) به صدا درآمد.

    وبگاه «واللا» نیز گزارش داد: ایران رگبار سنگین موشکی به سمت اسرائیل شلیک کرده و همزمان به کشور‌های دیگر حمله می‌کند.

    الجزیره نیز به نقل از فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل تاکید کرد: آژیر‌ها دوباره در نقب و چندین منطقه در جنوب اسرائیل به صدا درآمدند.

    خبرنگار شبکه خبری الجزیره، نیز تاکید کرد: آژیر‌ها در چندین منطقه در مرکز اسرائیل و غرب قدس به صدا درآمدند که هشداری برای چهارمین رگبار موشکی ایران است.

    الجزیره به نقل از هاآرتص گزارش داد: پنج موشک ایرانی در کمتر از یک ساعت به سمت مرکز و جنوب اسرائیل شلیک شد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما