چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • شهیدی که به او لقب شکارچی تانک را دادند+عکس

  • برخورد عجیب یک گوزن با عابر پیاده در اوکراین /فیلم

  • مذاکره استقلال با دراگان اسکوچیچ؟

  • رقمی که پنتاگون از جنگ با ایران لو نداد

  • کافر همه را به کیش خود پندارد

  • غدیر تا ولایت فقیه؛ امتدادی ناگسستنی

  • رزمایش ناتو به رهبری آمریکا در دریای بالتیک

  • نماهنگ مقام والا حیدر / حسین ستوده

  • مقابل توطئه‌های دشمنان ایستاده‌ایم

  • توییت حساب ایکس خبرگزاری صداوسیما

  • تصادف خونین در کمربندی سمنان به سرخه

  • محسن چاوشی به دیوارنگاره ولیعصر راه یافت

  • سزارین در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی

  • دعوای لفظی میان ترامپ و نتانیاهو فاش شد

  • جهان تا پاییز به کف عملیاتی ذخایر نفت می‌رسد

  • امامی که عاشقش‌ شدیم، راه «دل» را انتخاب کرد

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • ترامپ مجددا به ایران حمله نخواهد کرد

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها پس از ناتوانی در انجام عملیات نظامی علیه بیروت/ پیام تهدیدآمیز ایران، واشنگتن را مجبور به تحقیر علنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کرد +عکس

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز تسلیم در برابر ملت ایران ندارند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420201
    تاریخ انتشار: 09/اسفند/1404 - 22:54
    اسرائیل در شوک؛

    اصابت‌های پیاپی و آژیرهایی که خاموش نمی‌شوند

    در پی پاسخ قدرتمند و کوبنده نیروهای مسلح ایران به تجاوزات جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، آژیرهای هشدار در اسرائیل برای یک ساعت کامل متوقف نشده و چندین نقطه حساس در مرکز سرزمین‌های اشغالی هدف اصابت مستقیم قرار گرفت.

    اصابت‌های پیاپی و آژیرهایی که خاموش نمی‌شوند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    رسانه‌های عبری‌زبان اذعان کردند وضعیت امنیتی در سرزمین‌های اشغالی به شکلی بی‌سابقه متشنج شده و آژیرهای هشدار بدون توقف در مناطق مرکزی و به‌ویژه تل‌آویو به صدا درآمده‌اند.

    یوسی ملمن، تحلیلگر مشهور رژیم صهیونیستی، اذعان کرده است که ایران سرعت شلیک موشک‌ها به سمت فلسطین اشغالی را به حدی افزایش داده که آژیرها حتی یک لحظه خاموش نشده‌اند؛ موضوعی که رسانه‌های عبری آن را نشانه‌ای از «شدت بی‌سابقه حملات ایران» توصیف کرده‌اند.
     
    همزمان منابع صهیونیستی از اصابت موفق و مستقیم چندین موشک ایرانی به نقاط حساس در فلسطین اشغالی از جمله تل‌آویو، گوش دان و بنی‌باراک خبر داده‌اند.
    این منابع تأکید کرده‌اند که حملات اخیر، برخلاف دفعات گذشته، نه‌تنها رهگیری نشده بلکه به‌طور مستقیم به اهداف تعیین‌شده برخورد کرده و خسارات قابل‌توجهی برجای گذاشته است.
    والانیوز گزارش داده که منطقه بسیار مهم گوش‌دان هدف حمله قرار گرفته و تیم‌های امدادی رژیم صهیونیستی با سرعت به محل حادثه اعزام شده‌اند.
     
    در گزارش‌های اولیه نیز سقوط یک موشک ایرانی در بنی‌براک در قلب اسرائیل و در نزدیکی تل‌آویو تأیید شده است؛ منطقه‌ای که از مهم‌ترین مراکز اقتصادی رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود.
     
     
    Preview
     
     پناه گرفتن اسرائیلی‌ها در پارکینگ، بنی‌باراک
     
    منابع عبری همچنین از مشاهده لحظه اصابت موشک در تل‌آویو و شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در بخش‌هایی از این شهر خبر داده‌اند. شدت انفجارها به حدی بوده که ساکنان با شنیدن صدای انفجار به پناهگاه‌ها گریخته‌اند.
    این تحولات در حالی رخ می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران پیش‌تر هشدار داده بود هرگونه خطای محاسباتی آمریکا و رژیم صهیونیستی در حمله به خاک ایران با پاسخی «قاطع، کوبنده و فراتر از تصور» مواجه خواهد شد.
    مقام معظم رهبری نیز در سخنرانی ۲۸ بهمن در جمع مردم تبریز تأکید کرده بودند که در صورت آغاز تجاوز، «این بار جنگ، منطقه‌ای خواهد بود» و دامنه آن محدود نخواهد ماند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما