شنبه 02 اسفند 1404 - Sat 21 Feb 2026
  • ارتش آمریکا یک شناور را هدف قرار داد

  • نبض بازار نفت جهان در دستان ایران

  • دلیل حضور سرزده تاجرنیا در تمرین استقلال

  • چاقوکشی دانشجونماها در دانشگاه شریف / فیلم

  • لذت برادر شاه انگلیس از تماشای شکنجه کودک /تماشای شکنجه با شوک الکتریکی +تصاویر

  • کشف پرونده فقدان دختر ۱۸ ساله و دستگیری عامل اغفال

  • برنامه‌های نوروز ۱۴۰۵ اعلام شد

  • ماه مبارک رمضان در سراسر جهان /عکس

  • گرفتار در باتلاق تعرفه و اپستین

  • طالبان کتک زدن زنان و فرزندان را به صورت مشروط قانونی اعلام کرد!

  • کشف یک تن مخدر شیشه در یزد/عکس

  • اعتراض تند و کنایه‌آمیز داریوش به دیکتاتوری پهلوی! + فیلم

  • آیا آمپول و سرم روزه را باطل می‌کند؟

  • کمک ۵میلیارد تومانی رهبر انقلاب به آزادی زندانیان نیازمند

  • اهداف ترامپ از شورای صلح چیست؟

  • کاهش ۷ درصدی ذخایر آب سدهای کشور

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲ اسفند

  • رگبار باران در تهران از سه‌شنبه

  • کشف و ضبط ۱۶۵ قبضه سلاح غیرمجاز جنگی در مرزهای کشور

  • خلبان محمود خضرایی چگونه به شهادت رسید؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 419639
    تاریخ انتشار: 02/اسفند/1404 - 19:43

    ماجرای تنش در دانشگاه شریف چه بود؟

    برگزاری همزمان مراسم عزاداری و تحصن سکوت در دانشگاه صنعتی شریف، با تبدیل تجمع معترضان به شعارهای ساختارشکنانه و درگیری با عزاداران، به تنش در فضای دانشگاه انجامید.

    ماجرای تنش در دانشگاه شریف چه بود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    همزمان با بازگشایی دانشگاه‌ها در نیمسال دوم تحصیلی، امروز مراسم گرامیداشت چهلم جان‌باختگان حوادث دی‌ماه در شماری از دانشگاه‌های کشور برگزار شد.

    این مراسمات در دانشگاه ها از جمله دانشگاه تهران با برپایی دسته عزاداری و شعارهای ضد آمریکایی دانشجویان همراه بود.
    در دانشگاه صنعتی شریف، همزمان با برگزاری مراسم عزاداری در اطراف مسجد دانشگاه، گروهی دیگر تحصن سکوت برگزار کردند. بنا بر گزارش‌ها، تحصن سکوت از حوالی اذان ظهر به تجمعی همراه با سردادن شعارهای ساختارشکنانه تبدیل و در ادامه با حمله به عزاداران فضا متشنج شد.
    بر اساس همین گزارش‌ها، در جریان این درگیری، برخی افراد از میان تجمع‌کنندگان به سمت عزاداران حمله‌ور شده و اقدام به سنگ‌پراکنی کردند که باعث آسیب به دانشجویان عزادار شد.
     
    در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز تنها گزارش‌هایی از تنش‌های محدود و کوتاه‌مدت منتشر شده که پایان یافته است.
    در این میان، برخی رسانه‌های خارج‌نشین از جمله اینترنشنال با انتشار تصاویری در شبکه‌های اجتماعی، تلاش کردند فضای تنش را به خیابان کشیده اما خیلی زود مشخص شد که تصویر منتشر شده جعلی و مربوط به گذشته است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما