پنجشنبه 16 مهر 1405 - Thu 08 Oct 2026
  • اقایان دولتمردان، این سخن کشورک عربی خلیج فارس یعنی قطر را یادتان باشد

  • پیام تسلیت به دکتر رضا جهانگیری

  • حرکت هواداران عمران‌خان به سمت اسلام‌آباد

  • مرد میدان، پسرِ لاله‌ها

  • حمله کفتار به توله پلنگ روی درخت / فیلم

  • سبز شدن کانال‌های خِنت / فیلم

  • سقوط آزاد ارتش آمریکا در عراق

  • قیمت امروز خودرو در بازار

  • طاعون ریوی چیست ؟

  • قیمت طلا امروز سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

  • ضرب شصت وزارت اطلاعات به تروریست‌ها؛ انهدام 3 هسته عملیاتی گروهک‌ها

  • این‌ها گاز اشک‌آور واقعی است نه کپسول آتش نشانی!+ عکس

  • ردپای استارلینک در ایران و کور شدن چشمان ترامپ و نتانیاهو

  • نسخه معیشتی ایران برای تاب‌آوری در جنگ تمام‌عیار

  • سناتور آمریکایی: ترامپ به دنبال خرید رای است

  • مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی / عکس

  • ۲ کشته و ۳۵ زخمی بر اثر تیراندازی در جورجیای آمریکا

  • اعترافات سارق منزل سفیر فیلیپین در تهران / فیلم

  • تاریخ سازی نخبگان ایران در المپیاد جهانی نجوم

  • آتش جنگ جدید دامن همه را خواهد گرفت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 418724
    تاریخ انتشار: 20/بهمن/1404 - 21:14

    محدودیت‌های ترافیکی از ۲۱ تا ۲۵ بهمن اعلام شد

    مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی محورهای مواصلاتی کشور از روز سه‌شنبه (۲۱ بهمن) تا روز شنبه (۲۵ بهمن) خبر داد.

    محدودیت‌های ترافیکی از ۲۱ تا ۲۵ بهمن اعلام شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی محورهای مواصلاتی کشور از روز سه‌شنبه (۲۱ بهمن) تا روز شنبه (۲۵ بهمن) خبر داد.

     
    بر اساس اعلام این مرکز، تردد موتورسیکلت‌ها، به استثنای موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی از ساعت ۱۲ روز سه‌شنبه (۲۱ بهمن) تا ساعت ۶ صبح روز شنبه (۲۵ بهمن‌) در محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران - سمنان - مشهد و بالعکس ممنوع است.
     
    بر پایه این گزارش، تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج - چالوس و بالعکس همچنان ممنوع بوده و در روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه (۲۲ بهمن)، پنجشنبه (۲۳ بهمن) و شنبه در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا به صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در مسیر رفت یا برگشت این محور اعمال خواهد شد.
     
    همچنین روز جمعه (۲۴ بهمن‌)، از ساعت ۱۱ از ابتدای آزادراه تهران - شمال به مقصد چالوس محدودیت تردد اعمال می‌شود و از ساعت ۱۲ همان روز، محور از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) به‌طور کامل مسدود خواهد شد.
     
    گفتنی است، از ساعت ۱۴ روز جمعه مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) به‌صورت یک‌طرفه اجرا می‌شود و پس از پایان طرح، از ساعت ۲۴ تردد در مسیرهای رفت و برگشت از پل زنگوله تا مرزن‌آباد برقرار خواهد شد؛ البته در صورت کاهش حجم ترافیک، پایان طرح زودتر از زمان اعلام‌شده اطلاع‌رسانی می‌شود.
     
    بر اساس این اطلاعیه، تردد از مسیر جاده قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد است، اما در روزهای اعمال محدودیت در مسیر جنوب به شمال، تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند، از ساعت اعلام‌شده از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع خواهد بود.
     
    این گزارش می‌افزاید، تردد ناوگان تریلر در محور هراز و بالعکس همچنان ممنوع بوده و عبور ناوگان کامیون و کامیونت، به استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه از محور هراز ممنوع است.
     
    همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک و به صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت تردد یک‌طرفه مقطعی در روز جمعه در محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.
     
    بنا بر اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه، محدودیت ترافیکی یک‌طرفه از انتهای محور پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم اجرا می‌شود.
     
    گفتنی است، در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه، تردد انواع تریلر و کامیون، به استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن‌ماه و از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه و جمعه در محور قدیم رشت - قزوین و بالعکس ممنوع خواهد بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما