پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • جنون در اسرائیل: بگذارید جهان بداند!

  • انهدام یک فروند پهپاد MQ1 ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز

  • اجرای احکام قطعی پرونده آذین خودرو با ۲۱۶۸ شاکی

  • انفعال سازمان ملل در برابر خطرات هسته‌ای

  • چرا دوره نهفتگی ایدز خطرناک است؟

  • بحران گازوئیل ماندگار شد

  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 418333
    تاریخ انتشار: 15/بهمن/1404 - 12:44

    حمله لفظی ترامپ به خبرنگار «سی‌ان‌ان» در کاخ سفید

    دونالد ترامپ در پاسخ به پرسش خبرنگار «سی‌ان‌ان» درباره پرونده اپستین، با لحنی تند به او حمله کرد و این شبکه را «دروغگو و ریاکار» خواند.

    حمله لفظی ترامپ به خبرنگار «سی‌ان‌ان» در کاخ سفید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس،

    «تو بدترین خبرنگار هستی، شبکه سی‌ان‌ان، بخاطر آدم‌هایی مثل تو هیچ بیننده‌ای ندارد». این‌ها جدیدترین توهین ترامپ به خبرنگار زن شبکه آمریکایی‌ سی‌ان‌ان است که سوالی را در خصوص مخفیکاری دولت آمریکا در خصوص اسناد مرتبط با سوداگر جنسی ایالات متحده اپستین مطرح کرد.

    خبرنگار شبکه سی‌ان‌ان در نشست خبری کاخ سفید از ترامپ پرسید «بسیاری از زنانی که از قربانیان پرونده اپستین هستند، از بخش‌هایی که در اسناد منتشرشده سانسور شده ناراضی‌اند. برخی از مصاحبه‌های شاهدان به‌طور کامل سیاه شده‌اند. آیا فکر نمی‌کنید شفافیت بیشتری لازم است؟»
    ترامپ در پاسخ به این خبرنگار گفت «خب این را هم شنیده‌ام که آن‌ها از این هم ناراضی هستند که فکر می‌کنند بیش از حد اطلاعات منتشر شده است اما بگذارید چیز دیگری بگویم، به‌نظر من واقعاً وقتش رسیده که کشور به موضوعات دیگری بپردازد.»

    رئیس‌جمهور آمریکا سپس تلاش کرد خود را از هرگونه ارتباط با اپستین مبرا کند و ادامه داد «حالا که مشخص شد درباره من هیچ‌چیز درنیامده، جز اینکه این ماجرا یک توطئه علیه من بوده؛ واقعاً یک توطئه، از سوی اپستین و افراد دیگر، به نظرم الان زمانش است که کشور سراغ موضوعات مهم‌تری برود؛ مثلاً مراقبت‌های درمانی یا چیزهایی که مردم واقعاً به آن اهمیت می‌دهند.»

    در این هنگام بود که ترامپ از ادامه سوال خبرنگار زن سی ان ان عصبی شد که پرسیده بود، به قربانیان مرتبط با پرونده اپستین چه می‌گویید؟ و با لحنی توهین‌آمیز پاسخ داد «تو بدترین خبرنگار هستی. شبکه سی‌ان‌ان به‌خاطر آدم‌هایی مثل تو هیچ بیننده‌ای ندارد. می‌دونی، اون یه زن جوونه. فکر نمی‌کنم تا حالا لبخند تو رو دیده باشم. ده ساله که می‌شناسمت. فکر نمی‌کنم تا حالا لبخندی روی صورتت دیده باشم. می‌دونی چرا لبخند نمی‌زنی؟ چون می‌دونی که راست نمی‌گی. و شما یک سازمان خیلی ریاکار هستین و باید از خودتون خجالت بکشید».

    دونالد ترامپ بارها در طول دوره‌های مختلف سیاسی خود به‌طور مستقیم و تند به خبرنگاران و رسانه‌ها حمله کرده و آن‌ها را متهم به «اخبار جعلی» و رفتار غیرحرفه‌ای کرده است. 


    او در واکنش به پوشش رسانه‌ای رویدادها، از جمله انتقادها درباره تجاوز آمریکا به خاک ایران، خواستار اخراج خبرنگاران شبکه‌های جریان اصلی آمریکا مانند «سی‌ان‌ان» و «نیویورک‌تایمز» شده و گزارشگران را به‌خاطر پوشش خبری، «بد و بیمار» خوانده است. 

    همچنین در سال‌های اخیر بارها خبرنگاران زن را با الفاظ توهین‌آمیز از جمله «زشت»، «خوک کوچک» یا «بدترین خبرنگار» خطاب کرده و رسانه‌ها را به فقدان صداقت متهم کرده که این الگو با واکنش انتقادی شدید از سوی رسانه‌ها و گروه‌های حمایت از روزنامه‌نگاران مواجه شده است.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما