پنجشنبه 09 بهمن 1404 - Thu 29 Jan 2026
  • بازداشت کودک ۵ ساله در تگزاس / عکس

  • از مصرف گل و مشروب تا آتش زدن سطل و لاستیک+ فیلم

  • پاسخ ایران به حمله آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

  • شرط جدید کسر خدمت سربازی اعلام شد

  • آمریکا از ۷ ماه قبل آسیب‌پذیرتر و ایران برای تلافی مصمم‌تر است

  • زلزله در ردیف‌های بودجه/ نهادهای بی‌خاصیت حذف می‌شوند؟

  • سلبریتی‌ها؛ این بار جای جلاد و شهید عوض نمی‌شود+عکس و فیلم

  • قیمت نفت در بازارهای جهانی پنجشنبه ۹ بهمن

  • ویتامینی که از بدن در برابر آنفلوآنزا محافظت می کند

  • چگونه یک سمفونی به موسیقی متن جنایت تبدیل شد؟+عکس و فیلم

  • ایران در صورت صادقانه بودن مذاکرات با آمریکا، آماده مذاکره است +فیلم

  • خبر بد برای استقلال/ جدایی ستاره خارجی از استقلال

  • آمریکا مهم‌ترین سامانه‌های دفاعی خود را به منطقه اعزام کرد

  • دردسر جدید برای پرسپولیس

  • هشدار دستیار رهبری خطاب به ترامپ

  • رهبری حکیمانه، عامل عبور کشور از فتنه‌ها و شکست نقشه دشمنان

  • امشبم همه میخوابیم!

  • ۳ ستاره جدید به پرسپولیس پیوستند

  • در همه حوزه‌ها با آمادگی برنامه داریم

  • روند دسترسی کامل به اینترنت آغاز شده است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417931
    تاریخ انتشار: 09/بهمن/1404 - 13:09

    ساخت خطوط جدید مترو در تهران

    بعد از اتمام‌ ساخت ۷ خط مترو در تهران‌، شهردار تهران خبر از ساخت خطوط جدید می‌دهد.

    ساخت خطوط جدید مترو در تهران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    پرونده ۷ خط مترو تا ۵۰ روز دیگر به‌طور کامل بسته می‌شود. شهردار تهران، علیرضا زاکانی، می‌گوید که ساخت ۴ خط جدید مترو را آغاز کرده‌ایم.


    از سه دهه پیش، ساخت خطوط مترو در تهران آغاز شد و تاکنون ۳۱۰ کیلومتر مترو و ۱۶۲ ایستگاه ساخته شده است. 


    شهردار تهران می‌گوید که قرارداد ساخت ۴ خط مترو منعقد شده و عملیات اجرایی خط ۱۱ در مرحله تجهیز کارگاه قرار دارد واین خط از مناطق ۱۸ و ۱۹ تهران عبور می‌کند که از پوشش مترویی مناسبی برخوردار نیستند. در خط ۱۰ مترو نیز دو کیلومتر از تونل آن احداث شده و مطالعات خطوط ۸ و ۹ هم انجام شده است.


    از مجموع ۳۲۰ هزار میلیارد تومان بودجه سال آینده شهرداری، نیمی از این بودجه به توسعه حمل‌ونقل عمومی اختصاص یافت.


    کارشناس شهری بهروز برادران می‌گوید که اختصاص نیمی از بودجه به توسعه حمل‌ونقل عمومی برای رفع آلودگی هوا اقدام درستی است، چرا که حل این موضوع چندوجهی است.


    در مقابل کارشناس ترافیک شهرام رضاپور می‌گوید که مهم‌ترین راهکار برای رفع آلودگی تهران، توسعه حمل‌ونقل همگانی با رویکرد مترو است و باید مردم را برای تردد به زیر شهر هدایت کرد.


    کارشناسان می‌گویند برای جلوگیری از مرگ‌ومیر ناشی از آلودگی هوا ـ که تنها در سال گذشته به‌طور میانگین در هر ساعت ۷ نفر بر اثر آلودگی جان باختند ـ توسعه مترو، اتوبوس و حمل‌ونقل پاک ضروری است. البته دولت نیز باید در این زمینه تزریق منابع مالی داشته باشد، چرا که یک دست صدا ندارد و فقط با نیمی از بودجه شهرداری نمی‌توان این مشکل را به‌صورت ریشه‌ای حل کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما