سه شنبه 07 بهمن 1404 - Tue 27 Jan 2026
  • غائله ششم بهمن آمل، حماسه شهر هزار سنگر چگونه به وجود آمد؟+عکس

  • به نوکری اجنبی می‌گویند انقلاب ملی

  • هجوم اغتشاش‌گران به ماموران بدون سلاح فراجا /فیلم

  • قیمت فیلترشکن از ۲ تا ۱۰ میلیون تومان متغیر است / فقط برای یک روز یا یک ساعت به اینترنت وصل می‌شوند

  • جزئیات باورنکردنی قرارداد بازیکن پرسپولیس

  • استراتژی دفاعی آمریکا و جنگ افروزی ترامپ!

  • طلا و سکه سقف جدیدی ثبت کردند

  • آمریکا با چه چیزی به ایران حمله می‌کند؟

  • مسابقات اسکی آلپاین در سرعین /عکس

  • مذاکرات فریب

  • وزرای امور خارجه ایران و سریلانکا تلفنی گفتگو کردند

  • سفر در زمان با «معجون زمان» از شبکه نمایش

  • دردسر بزرگ برای پرسپولیس

  • نمایش خیابانی بهمنشیر یک نفر /عکس

  • آیفون‌های قدیمی آپدیت می‌شوند!

  • ارتباط بین سیگار کشیدن و افسردگی

  • جزئیات بستۀ ۸ مرحله‌ای برای کمک به کسب‌وکارهای آنلاین /رویکرد دولت رویکردی دیپلماتیک است

  • سرگرمی خصوصی شاه در شب‌های سرد سوئیس +عکس

  • فرمانده‌ای در قامت یک اسطوره...

  • پست پرحاشیه شهرام جزایری در آغوش علی دایی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417807
    تاریخ انتشار: 07/بهمن/1404 - 19:52
    در نشست با وزیر اقتصاد

    بانک‌ها درباره اعتبار ۳۰ میلیونی هماهنگ شدند

    امروز جلسه شورای هماهنگی مدیران عامل بانک‌ها درباره طرح اعتبار فراگیر ایرانیان با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد که زمان دقیقی برای اجرای این طرح مشخص نشد اما مدنی‌زاده در این نشست گفت: کارت اعتبار فراگیر ایرانیان، همان کارت اعتباری متداول در دنیا محسوب می‌شود و به سهولت قابل استفاده است.

    بانک‌ها درباره اعتبار ۳۰ میلیونی هماهنگ شدند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    طرح ملی اعتبار فراگیر ایرانیان موسوم به «افرا» طی هماهنگی وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و بانک‌های عامل در حال بررسی است. اخباری که در روزهای اخیر منتشر شد حاکی از آن است که این برنامه ابتدا به صورت پایلوت برای جامعه فرهنگیان و هم‌چنین یکی از استان‌ها اجرا شده و قرا است بعد از دهه فجر در کل کشور اجرا شود.

     
    گفته می‌شود قرار است به فرهنگیان ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان اعتبار خرید پرداخت شود که برخی معلمان می‌گویند هنوز این تسهیلات را دریافت نکرده‌اند. به سایر شهروندان صرفا اعتبار ۳۰ میلیون تومانی خرید از فروشگاه‌ها تعلق می‌گیرد.
     
    وزارت اقتصاد اعلام کرده تا پایان دهه فجر اعتبار ۳۰ میلیون تومانی را به همه مردم اختصاص می‌دهد اما شنیده‌ها حاکی از آن است که بانک مرکزی و دستگاه‌های دولتی هنوز به جمع‌بندی نهایی درخصوص زمان دقیق اجرای این برنامه نرسیده‌اند.
     
    دسترسی آسان مردم به کارت، تفکیک مفهوم اعتبار از تسهیلات و سهولت در دریافت و استفاده از این کارت از مهم‌ترین ویژگی‌های این طرح است
     
    امروز جلسه شورای هماهنگی مدیران عامل بانک‌ها به ریاست سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی با دستور جلساتی از جمله، طرح اعتبار فراگیر ایرانیان (افرا)، بسته تبیین شده روابط ‌عمومی و شیوه‌های تأمین سرمایه در گردش برای پوشش هزینه‌های بنگاه‌ها برگزار شد.
     
    در دستور نخست جلسه، نماینده معاونت امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی گزارشی از روند اجرای پایلوت طرح اعتبار فراگیر ایرانیان و اصلاحات انجام‌شده ارائه کرد.
     
    دسترسی آسان مردم به کارت، تفکیک مفهوم اعتبار از تسهیلات و سهولت در دریافت و استفاده از این کارت از مهم‌ترین ویژگی‌های این طرح است.
     
    بانک‌ها درباره اعتبار ۳۰ میلیونی هماهنگ شدند
     
    علی مدنی‌زاده ـ وزیر امور اقتصادی و دارایی ـ با اشاره به شیوه تأمین مالی این طرح گفت: تأمین مالی مبتنی بر ابزارهای تأمین مالی زنجیره‌ای است؛ به این معنا که اعتبار از انتهای زنجیره یعنی خانوار آغاز شده و در ادامه در طول زنجیره اقتصادی جریان می‌یابد.
     
    وزیر اقتصاد تأمین مالی خانوارها و بنگاه‌های کوچک، متوسط و خرد را دو هدف اصلی این طرح دانست و افزود: سیاست ما هدایت پرتفوی دارایی‌های شبکه بانکی به سمت بنگاه‌های کوچک و متوسط است و بنگاه‌های بزرگ باید بخش قابل توجهی از تأمین مالی خود را در بازار سرمایه انجام دهند.
     
    وی بیان کرد: این طرح با هماهنگی کامل بانک مرکزی و در چارچوب قواعد آن دنبال می‌شود.
     
    مدنی‌زاده با تأکید بر اینکه این طرح یک حق شهروندی است، عنوان کرد: کالابرگ و طرح‌های مشابه، حقوق شهروندی تمامی افرادی است که در این کشور زندگی می‌کنند.
     
    در بخشی دیگری از این جلسه، رضا لیاقت‌ورز رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت اقتصاد گزارشی از اقدامات رسانه‌ای و تبلیغاتی طرح ارائه کرد که وزیر اقتصاد در این بخش بر نقش روابط‌عمومی‌های ستاد و بانکها در فضاسازی عمومی و آماده‌سازی افکار عمومی تأکید کرد.
     
    بنابراین گزارش، اعتبار فراگیر ایرانیان (افرا) به دهک‌های یکم تا پنجم مبلغ ۳۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود پنج درصد و مدت بازپرداخت شش ماهه تعلق می‌گیرد. این طرح در ادامه برنامه کالابرگ الکترونیک و در راستای تقویت معیشت خانوارها اجرا می‌شود.
     
    دولت چهاردهم به طور هم‌زمان دو طرح مکمل با عنوان «تأمین سرمایه در گردش بنگاه‌ها» و «طرح ملی اعتبار ایرانیان» برای حمایت از بنگاه‌های اقتصادی و خانوارها را آغاز کرد. هدف آن است که اعتبار خرید به خانوارها تعلق بگیرد که تفاوت اساسی آن با تسهیلات نقدی، اثر غیرتورمی آن است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما