چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • تبعات جنگ علیه ایران از مرزهای منطقه فراتر رفته است

  • ایران دومین تیم پیر جام جهانی ۲۰۲۶

  • ایران و آذربایجان همواره روابطی دوستانه‌ داشته‌اند

  • قیمت خودرو امروز 13 خرداد

  • یحیی گل‌محمدی در آستانه لژیونر شدن؟

  • بدرقه خاص تیم ملی ترکیه برای جام جهانی 2026 / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 13 خرداد

  • بالاخره ویزای اول برای تیم‌ملی صادر شد

  • کوثری: برخورد با آمریکایی‌ها باید تشدید شود

  • گروسی و جست‌وجوی بی‌پایان اورانیوم ایرانی + عکس

  • تفرقه‌ای که در زمان جنگ با تدبیر امام(ره) دفع شد

  • انهدام شبکه سازمان‌یافته زنان سارق در غرب کشور

  • وقتی ترس هم خسته می‌شود!

  • ترامپ، پروژه «اول آمریکا» را با خود به گور می‌برد

  • موشک‌باران پایگاه‌های آمریکا در واکنش به نقض آتش‌بس

  • اطلاعات افسران و پایگاه‌های محرمانه آمریکا در اختیار ماست

  • رئیس‌جمهور مادام‌العمر آمریکا!

  • انفجار خودرو در جایگاه سوخت‌گیری تهرانپارس / فیلم

  • استعفای رئیس عملیات ارتش رژیم صهیونیستی

  • حبس ابد برای رهبر جنبش «النهضه» تونس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417537
    تاریخ انتشار: 03/بهمن/1404 - 12:26

    حقه مجری اینترنشنال باطل شد

    ضدانقلاب هر بار با القای اینکه در براندازی پیروز شده سعی در فریب افکار عمومی را دارد اما عاقبت توسط کاربران فضای مجازی مورد تمسخر قرار می‌گیرد.

    حقه مجری اینترنشنال باطل شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    ضدانقلاب به ویژه رسانه‌های صهیونیستی مانند ایران اینترنشنال و عوامل معلوم الحال آنان به عنوان پیام رسان سمی شناخته می‌شوند. یعنی با دروغ پراکنی سعی می‌کنند فضای افکار عمومی را مسموم ساخته و از واقعیت دور سازند.

     

     

     

     

     

    ضدانقلاب که برای براندازی نظام جمهوری اسلامی تلاش می‌کند به خوبی می‌داند که با توجه به پشتوانه مردمی موفق به این کار نمی‌شود.

     

    حضور حماسی و میلیونی مردم در روز ۲۲ دی ماه به خوبی نشان داد که مردم ایران تا چه میزان پای کار میهن خود در برابر عوامل دشمن صهیونیستی هستند.

     

     

     

     

     

     

     

    این درحالی است که عناصر معاند سعی دارند به شیوه نخ نما شده القا کنند که ایران در سراشیبی سقوط قرار دارد. بارها و بارها این دروغ را تکرار می‌کنند تا فردی آن را باور کند.‌

     

     

     

     

    در سال‌های گذشته این موضوع مطرح می‌شد که در ادعاهای واهی جمهوری اسلامی برف آن سال را نمی بیند. یا ضدانقلاب به خرفه گرایی سیاسی روی آورده و عنوان می‌شد که دیده شدن کلاغ سفید یعنی پایان نظامی سیاسی حاکم. مواردی که ضدانقلاب با فتوشاپ مبتدیانه‌ و اخیرا استفاده از هوش مصنوعی بسیار ضعیف و اشکار دست به این القاسازی ها می‌زد که البته مورد تمسخر و دستمایه طنز کنش‌گران شبکه‌های اجتماعی قرار می‌گرفت.

     

     

     

     

     

    مواردی چون دیده شدن پرنده همای سعادت پشت یک پنجره در اکباتان که با توجه به نوع زیست این گونه اصلا امکان ندارد و دست به طراحی ناشیانه در این زمینه، از جمله این موارد بوده است.

     

     

     

     

     

     

    حالا در این حیطه بعد از همه بازی‌های مختلف مجری اینترنشنال که پول را عامل هر اقدامی از سوی خود دانسته، بازهم در این نوع القاسازی دست به کار شده که پاسخ‌های در خور توجهی هم از افکار عمومی دریافت کرده است. با این حال پر واضح است، رسانه‌های بی‌بی‌سی فارسی، اینترنشنال و منوتو و ‌... برای همین منظور راه اندازی شده‌اند که افکار عمومی را در خصوص واقعیت گمراه سازند.


     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما