جمعه 10 مهر 1405 - Fri 02 Oct 2026
  • نتایج بازی‌های آسیایی| هت‌تریک طلای ایران در روز سیزدهم

  • سپاه: دوران تهدید بی‌هزینه به پایان رسیده است

  • نتانیاهو طراح یک نسل‌کشی هولناک است

  • جاده چالوس یکطرفه شد

  • شکلات در مخفیگاهش دستگیر شد!

  • تهران امروز بارانی می‌شود

  • تجاوز هوایی عربستان سعودی به سه استان یمن

  • درخواست خاص چین و ایران از جامعه جهانی

  • تشکیل «تونل زمان» اختصاصی برای رضا پهلوی

  • ماجراجویی جدید آمریکا پایان تسلط او بر منطقه خواهد بود

  • والیبال ایران مقتدرانه فینالیست شد

  • کرملین: اوکراین باید تاوان حملاتش را بدهد

  • عملیات حافظان امنیت علیه تروریست‌ها در راسک

  • بمب اتمی انرژی در تنگه هرمز

  • ورزشکار چینی با دندان به جان حریف افتاد

  • آخرین وضعیت سفر استقلال به قطر

  • آمریکا با همه امکانات از عراق اخراج شد و از ایران هم شکست خورد

  • زارع فینالیست شد

  • کشته شدن سرکرده سعودی در درگیری با ارتش یمن

  • انتخابات داخلی اسرائیل و پروژه حذف نخست وزیری رژیم صهیونیستی/ پشت پرده ادعاها در رابطه با نادیده گرفتن هشدار وقوع حمله ۷ اکتبر از سوی نتانیاهو چیست؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417364
    تاریخ انتشار: 30/دي/1404 - 23:31
    در مشهد

    دستگیری قاتلان شهید شوشتری

    معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی از دستگیری قاتلین شهید شوشتری در مشهد خبر داد.

    دستگیری قاتلان شهید شوشتری

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    امیرالله شمقدری، معاون امنیتی و انتظامی استانداری امروز در جلسه شورای‌ اداری مشهد که در محل مرکز توسعه تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: به جرئت می‌گوییم بحران اخیر یک توطئه بی نظیر امنیتی و ناآرامی‌های اخیر به وضوح فراتر از اغتشاش بود.

     
    وی با اشاره به آمار جان باختگان حوادث اخیر گفت: بیش از ۸۰ درصد از کل جان باختگان از شهدا هستند. اگرچه شمار جان باختگان استان خراسان رضوی کمتر از ۴۰۰ نفر است، اما باز هم این یک پروژه کشته سازی، تخریب و غارت بود که ذیل طرح ترکیبی دشمن رقم خورد. تا زمانی که نهایی نشود نمی توانیم آمار مصدومان و شهدا را اعلام کنیم و به زودی این آمار منتشر خواهد شد.
     
    معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی گفت: قاتلان شهید فرج‌الله شوشتری که در حوادث احمدآباد مشهد به شهادت رسیده بود در مشهد دستگیر شده اند.
     
    نیمی از دستگیرشدگان آزاد شدند
     
    شمقدری با تاکید بر این که تقریباً همه بازداشت‌شدگان تصریح دارند علاوه بر اینترنشنال، شبکه‌های اجتماعی و روانگردان‌ها عامل اصلی جنایاتشان بوده‌اند،‌ گفت: ۹۵ درصد کسانی که در اغتشاشات حاضر شدند، معترض بودند و به همین دلیل، تا این لحظه افزون بر ۵۰ درصد دستگیرشدگان به خصوص از قشر نوجوان و جوان آزاد شده‌اند و تمام کسانی که دستگیر شدند با خانواده آنها تماس گرفته شده است.
     
    وی تاکید کرد: اقلیت بسیارمحدود اغتشاشگران توانستند از عموم معترضین به عنوان سپر انسانی استفاده کنند و اهداف خود را به پیش ببرند.
     
    ۱۵ جسد در ناآرامی های اخیر هنوز شناسایی نشده اند
     
    معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی با اشاره به این که اغتشاشات اخیر محدود به مشکلات اقتصادی نبود،‌ گفت: طبق آخرین برآوردهای صورت گرفته ۵،۶ همت میزبان خسارتی است که اغتشاشگران به استان خراسان رضوی وارد کرده اند.
     
    وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۵ جسد که در ناآرامی های اخیر پیدا شده اند، تاکنون شناسایی نشده است. در خصوص شهید کشاورز نیز ابهاماتی وجود داشته که از نظر ما شهید کشاورز در اغتشاشات توسط اغتشاشگران به شهادت رسیده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما