جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417288
    تاریخ انتشار: 30/دي/1404 - 09:54

    پشت‌پرده گرانی گوشت قرمز در بازار

    قیمت گوشت قرمز در بازار در حالی به دو میلین تومان رسیده است که از نظر کارشناسان حذف ارز ترجیحی، افزایش هزینه‌های تولید و کمبود توزیع گوشت وارداتی عوامل اصلی بالا رفتن قیمت‌ها است.

     پشت‌پرده گرانی گوشت قرمز در بازار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ،

     با حذف ارز ترجیحی و افزایش هزینه های تولید، قیمت گوشت قرمز به عنوان یکی از اقلام سبد مصرفی خانوار با نوسانات چشمگیری روبرو شد که نمایندگان مجلس قیمت های فعلی را غیرمنطقی می دانند و اذعان می کنند که برمبنای نهاده آزاد و قیمت های جهانی، نرخ گوشت گوسفندی در داخل باید ۶ تا ۷ دلار و گوشت گوساله ۵ تا ۶ دلار باشد که براین اساس قیمت گوشت نباید بالاتر از یک میلیون تومان باشد که متاسفانه در شرایط کنونی بعضا تا ۲ برابر این قیمت هم عرضه می شود.

     بررسی های میدانی حاکی از آن است که قیمت کنونی هرکیلو شقه گوسفندی یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزارتومان، سردست و ران گوسفندی یک میلیون و ۷۰۰ تا یک میلیون و ۹۰۰ هزارتومان، سردست گوساله یک میلیون و ۸۰۰ تا یک میلیون و ۹۰۰ هزارتومان، ران گوساله یک میلیون و ۹۰۰ تا ۲ میلیون و ۱۰۰ هزارتومان و گوشت چرخ کرده مخلوط یک میلیون و ۴۰۰ تا یک میلیون و ۷۰۰ هزارتومان است‌.

    بسیاری از فعالان حوزه بازار آزادسازی نرخ ارز و افزایش هزینه های تولید و کمبود توزیع گوشت های وارداتی تنظیم بازار را علت اصلی نوسانات قیمت می دانند.

    منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: با حذف ارز ترجیحی از واردات نهاده های دامی، قیمت دام و گوشت به سبب تغییرات شرایط تولید تحت تاثیر قرار گرفته است.

    به گفته وی، بخشی از نیاز گوشت کشور از تولید داخل و بخشی از طریق واردات تامین می شود که با حذف ارز، گوشت های وارداتی با ارز آزاد محاسبه می شود که با بازار گوشت در گذشته که با ارز ترجیحی یا ترکیبی وارد می شد، کاملا متفاوت است.

    پوریان ادامه داد: با توجه به آنکه ابتدای طرح آزادسازی قیمت هستیم، از این رو نمی توان پیش بینی راجع به وضعیت بازار داشت.

    رئیس شورای تامین کنندگان دام قیمت هرکیلو دام زنده سبک و سنگین را ۴۲۰ تا ۴۳۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: اکنون نمی توان پیش بینی راجع به وضعیت بازار و قیمت منطقی گوشت داشت چراکه بدلیل هیجانات بازار میانگین ثابتی در قیمت نداریم.

     رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: قیمت گوشت برزیلی وارداتی ۸۰۰ هزارتومان و هندی ۷۰۰ هزارتومان بدلیل قدرت خرید مردم تقاضا ندارد و از طرفی قیمت گوشت داخلی و وارداتی تابع نوسان نرخ ارز است که بر مبنای آن قیمت تمام شده عرضه می شود، اما به طور کلی بسته های حمایتی منجر به تعادل بازار و پایداری تولید می شود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما