پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • جنون در اسرائیل: بگذارید جهان بداند!

  • انهدام یک فروند پهپاد MQ1 ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز

  • اجرای احکام قطعی پرونده آذین خودرو با ۲۱۶۸ شاکی

  • انفعال سازمان ملل در برابر خطرات هسته‌ای

  • چرا دوره نهفتگی ایدز خطرناک است؟

  • بحران گازوئیل ماندگار شد

  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417227
    تاریخ انتشار: 29/دي/1404 - 13:26
    رسایی:

    با وجود درخواست شورای عالی امنیت ملی، اینترنت با تاخیر قطع شد

    رسایی عنوان کرد: در حالی که مشخص بود روز پنجشنبه (۱۸ دی ماه) آشوب در راه است و با وجود درخواست شورای عالی امنیت ملی، اینترنت با تاخیر قطع شد. اگر عده ای استنکاف نکرده بودند، کار به اینجا نمی رسید.

    با وجود درخواست شورای عالی امنیت ملی، اینترنت با تاخیر قطع شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    حمید رسایی در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۲۹ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی اظهار کرد: بیانات مقام معظم رهبری مثل همیشه راهگشا بود. ایشان تاکید فرمودند که نباید به روسای قوا و مسئولان توهین شود و بر وحدت تاکید کردند و فرمودند مسئولان برای رفع مشکلات اقتصادی کشور باید تلاش مضاعف کنند.

     وی ادامه داد: سخنان مقام معظم رهبری به معنای تعطیل کردن وظایف نظارتی مجلس نیست واگر دستگاهها تخلف قانونی کردند، ما نباید نظاره گر باشیم. تاکید رهبر انقلاب وحدت حول قانون است نه آنکه دستگاهها قانون شکنی کرده و ما نظاره کنیم.

    نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قطعا مجلس حق ندارد به کسی توهین کرده و لجوجانه رفتار کند اما باید به وظایف خود عمل کرده و از ابزار استیضاح استفاده کند. اگر مجلس به وظایف خود درست عمل کند، اعتراضات به سطح خیابان ها کشیده نمی شود.

    رسایی گفت: مقام معظم رهبری بارها از یله و رها بودن فضای مجازی انتقاد کردند اما متاسفانه اقدامی برای ساماندهی فضای مجازی نشد.

    وی متذکر شد: در حالی که مشخص بود روز پنجشنبه (۱۸ دی ماه) آشوب در راه است و با وجود درخواست شورای عالی امنیت ملی، اینترنت با تاخیر قطع شد. اگر عده ای استنکاف نکرده بودند، کار به اینجا نمی رسید.

    وی اظهار کرد: از سوی دیگر پس از آنکه فتنه آرام شد باید سکوها و پیام ها رسان های داخلی با سرعت باز می شد اما شاهد تاخیر در این زمینه بودیم و عملا اجازه داده نشد که نیروهای جهادگر به خوبی مسائل را تبیین کنند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما