دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417082
    تاریخ انتشار: 27/دي/1404 - 17:05

    زنانی که اجیر سازمان سیا و موساد هستند و خواستار حمله نظامی به ایران

    زنان حاضر در اردوگاه ضدانقلاب بی‌پروا خواستار حمله نظامی به کشورمان هستند و در این زمینه نشان داده‌اند به هیچ وجه به تبعات ضدایرانی سخنان خود فکر نمی‌کنند.

    زنانی که اجیر سازمان سیا و موساد هستند و خواستار حمله نظامی به ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    ضدانقلاب خارج‌نشین برای رسیدن به مطامع خود دست به هر کاری می‌زند، حتی در این راستا از توصیه بمباران و حمله نظامی به ایران توسط ترامپ خودداری نمی‌کند.
     
    در این راه زنان که باید نماد صلح و امنیت باشند اما در فضای ضدانقلاب بیشتر در این حوزه کار کرده و نشان داده‌اند به ابزاری برای پیشبرد اهداف دشمن تبدیل شده و از پوسته اپوزیسیونی خود کاملا خارج شده‌اند.
     
    مسیح علی‌نژاد: خواهان حمله و عملیات نظامی علیه ایران هستیم
     
    اظهارات ضد ایرانی و وطن‌فروشانه مسیح علینژاد اخیرا در حاشیه یک کنفرانس بسیار گویاست.
     

    وی در این حوزه گفت: «باید درهای دیپلماسی علیه ایران بسته شود؛ با صدای بلند می‌گویم ما خواهان حمله و عملیات نظامی علیه ایران هستیم!»

     

     

     

    Preview

     

    معمار صادقی: باید تلاش کنیم آمریکا اقدام نظامی علیه ایران انجام دهد
     
    یکی از مواردی که بسیار قابل توجه است، مقالات و پست‌های «مریم معمارصادقی» رییس بهایی «شبکه ضدانقلاب توانا» است که بلافاصله بعد از پیروزی ترامپ به وی نوشت و از او خواست که ایران را بمباران کند.
     

    حالا در میانه برخی اغتشاشات پراکنده و التهابات بازهم ضدانقلاب از جمله این فرد بهایی خواسته خود برای بمباران و خرابکاری را مطرح می‌کند.

     

     

    Preview

     

     

    وی در پستی در شبکه ایکس نوشت:« دربارهٔ تهدید ترامپ به ‎EliLake ‎TheFP گفتم: به نظر من این تنها زبانی است که مستبدان می‌فهمند: زبان زور...ایالات متحده کارهای بسیاری می‌تواند انجام دهد از جمله حملات سایبری، خرابکاری، حملات پهپادی...از کار انداختن ارتش سایبری و...»
     

    وی در یک مصاحبه مجازی نیز بازهم اعلام کرده که باید به ایران حمله نظامی صورت گیرد.

     

    Preview

     

    هالی دگرس: عملیات خشونت‌آمیز علیه عوامل ایران صورت گیرد
     
    هالی دگرس، همان مشاور سابق نایاک که حالا به یکی از تندروترین حامیان حمله رژیم صهیونیستی به ایران تبدیل شده، در تازه‌ترین یادداشت خود در مؤسسه واشنگتن رسماً از کنگره آمریکا خواست برنامه‌های عملیاتی و خشن‌تری علیه «عوامل حکومتی ایران» اجرا کند.
     

    او در یادداشت خود در مؤسسه واشنگتن از کنگره آمریکا درخواست کرد تا برنامه‌های عملیاتی‌تری را علیه نهادها و عوامل حکومتی در ایران در دستور کار قرار دهد.

     

     

     

    Preview

     

     

    بانوی صلح یا زن جنگ و تحریم؟
     
    علاوه بر این افراد «شیرین عبادی» برنده جایزه صلح نوبل نیز از جمله عناصر ضدانقلاب بوده که خواستار حمله نظامی به کشورمان شده است.
     

    وی بارها خواستار تحریم و فشار بر مردم ایران شده و حتی در کارزاری خواهان تحریم ورزش حرفه‌ای و قهرمانی ایران به ویژه در بخش زنان شده بود.

     

    Preview

     

     این افراد که حالا هویت ملی خود را از دست داده و به ملیت آمریکایی درآمده‌اند با پوشش ایرانی و زن بودن سعی می‌کنند سیاست فشار ترامپ علیه ایران را تسهیل کنند و خود را جای افکار عمومی ایران نشان دهند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما