سه شنبه 13 مرداد 1405 - Tue 04 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 416866
تاریخ انتشار: 24/دي/1404 - 16:22
هاآرتص:

به جای تمرکز بر ایران به فکر خفقان در اسرائیل باشید

یاسمین لوی، خبرنگار روزنامه هاآرتص، در یادداشتی تند و انتقادی به پوشش گسترده و هیجان‌زده رسانه‌های اسرائیلی از اغتشاشات اخیر در ایران پرداخت و این پوشش را مصداق بارز ریاکاری و استاندارد دوگانه توصیف کرد.

به جای تمرکز بر ایران به فکر خفقان در اسرائیل باشید

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

به نوشته خبرنگار روزنامه هاآرتص، اسرائیل هنوز بیمارستان سوروکا و مؤسسه علمی وایزمن را که در عملیات موشکی ایران آسیب دیده‌اند، تعمیر نکرده است، اما کانال‌های خبری و مجریان و مفسران جنگ‌طلب آن، از هم‌اکنون برای دور جدیدی از درگیری‌ها اشتیاق نشان می‌دهند؛ درگیری‌هایی که به اعتقاد او تنها برای کسب یک یا دو کرسی بیشتر برای بنیامین نتانیاهو در نظرسنجی‌های آینده طراحی شده‌اند.

لوی تأکید می‌کند که رسانه‌های اسرائیلی روزهاست که از پوشش اغتشاشات در ایران دست برنمی‌دارند و با هیجان منتظر فروپاشی ایران هستند.

اما به گفته او، «اگر همین هیجان و اشتیاق را نسبت به اعتراضات داخلی علیه دولت نتانیاهو نشان می‌دادند، شاید اسرائیل امروز از فضای خفقان‌آوری که در آن گرفتار شده، رها شده بود.»او در ادامه می‌نوسید که «در حالی که رسانه‌های اسرائیلی از حکومت مذهبی ایران انتقاد می‌کنند اما خود هر روز در حال تریبون دادن به خاخام‌های افراطی صهیونیست هستند».

به باور وی، «هر بیننده‌ای که اخبار را دنبال کند ممکن است تصور کند دموکراسی در اسرائیل زنده و پویاست و شهروندان آزادانه علیه مقامات منتخب خود اعتراض می‌کنند؛ اما در واقعیت، در حالی که یاریو لوین (وزیر دادگستری) در حال کودتای قضایی برای نتانیاهو است، مجریان با هیجان درباره جنگ فریاد می‌زنند و توجهات را سمت ایران منحرف می‌کنند.»

نظرات بینندگان
نظرات شما