جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 416850
    تاریخ انتشار: 24/دي/1404 - 14:28

    تشییع پیکر شهدای مقاومت ملی در تهران +عکس و فیلم

    مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای جنایات عناصر صهیونیستی - آمریکایی دقایقی پیش از مقابل دانشگاه تهران آغاز شد.

    تشییع پیکر شهدای مقاومت ملی در تهران +عکس و فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    مراسم تشییع پیکرهای مطهر بیش از ۱۰۰ شهید مردمی و مدافعان امنیت در جنایات عناصر آمریکایی-صهیونیستی، دقایقی پیش با حضور مردم تهران از مقابل دانشگاه تهران آغاز شد.
    قرار است پیکر این شهدا، با عبور از خیابان انقلاب اسلامی و خیابان حافظ به سمت معراج شهدا تشییع شوند.




    آئین تشییع پیکر شهدای مقاومت ملی که به‌دست دشمنان ایران به شهادت رسیده‌اند آغاز شد، غرفه‌هایی نیز برای تبیین جنایات اخیر آمریکا و اسرائیل به‌پا شده است. از ساعت ۱۲ امروز اتوبوس و مترو در قالب حمل‌ونقل عمومی فعال شده‌اند و مشتاقان را به محل برنامه منتقل کردند همچنین محدودیت‌های ترافیکی اعمال شده‌است.



    آحاد مختلف مردم به‌نشانه اتحاد و همبستگی ملی در این مراسم حضور دارند و جمعیت بسیاری مقابل دانشگاه تهران منتظر بدرقه شهدای کشور هستند. 


    متن اطلاعیه به شرح زیر است:

    بسمه تعالی


    حضور حماسی و خیره کننده میلیون‌ها عاشق و دلباخته ایران اسلامی در ۲۲ دیماه یوم الله دیگری در تاریخ پر افتخار میهن اسلامی رقم زد. گویی ملائکه آسمان و زمین به همراه این ملت شدند تا عظمتی خیر کننده از عشق و وفاداری ملت ایران را به مقتدای خود و نظام اسلامی به جهانیان نشان دهند.

    این عظمت که در پرتو ایثار و شهادت فرزندان این ملت با شرف و غیرتمند در صفوف و گروه‌های مختلف در برابر بد سیرتان بی وطن مزدوران داعشی آمریکایی صهیونیستی رنگ خون گرفت؛ نقشه شوم آمریکای پلید و جنایتکار و صهیونیسم بین‌الملل را به محاق برد و تحسین جهانیان را از اوج عظمت روحی و اعتقادی ملت نشان داد.

    به پاس تجلیل و ارج نهادن از دلاوری‌ها و جوانمردی‌های فرزندان با شرف و غیرتمند ایران اسلامی که سینه‌های خود را آماج گلوله‌ها و دشنه‌های خبیثانه بدسیرتان کردند؛ بار دیگر در یک اجتماع با شکوه گرد هم می‌آئیم و پیکرهای پاک، مطهر و منور شهدای دفاع از حریم ایران اسلامی را تشییع خواهیم کرد.

    شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از یکایک آحاد ملت بزرگ ایران دعوت می‌نماید تا با حضور پرشور خود ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی به دلاوری‌های شهدای گرانقدر دفاع از حریم ایران اسلامی ارج نهاده؛ عزم راسخ خود را برای دفاع و ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان این ملت به ویژه آمریکای جنایتکار و صهیونیسم بین الملل به نمایش بگذارند.

     



    وعده ما چهارشنبه ۲۴ دیماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴ از مقابل دانشگاه تهران

     


    download

    download

    download

    download

    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما