شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • بازیگر حامی کودتای دی در ترکیب داوران فیلم کوتاه+ عکس

  • چرا یمن می‌تواند گورستان سربازان ترکیه و «پیمان مکه» باشد؟+ عکس

  • کالابرگ سه دهک مشمول شارژ شد

  • ورود عراقچی به بغداد

  • دلقک بازی ادامه دار ترامپ در حین سخنرانی!/ فیلم

  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 416733
    تاریخ انتشار: 23/دي/1404 - 11:35

    اولین شهید مدافع حرم ایل قشقایی

    شهید «مهرداد قاجاری» آذر ۱۳۹۴ داوطلبانه در جبهه‌های نبرد سوریه حاضر شد و ۱٤ دی ۱۳۹۴ بعد از نماز مغرب و عشاء در درگیری‌های اطراف حلب بر اثر اصابت ترکش خمپاره به ناحیه‌ی سر، سینه و پایش به شهادت رسید.

     اولین شهید مدافع حرم ایل قشقایی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    مهرداد قاجاری ۲۰ مرداد ۱۳۶۲ در منطقه‌ی ماهور میلاتی در شهرستان ممسنی استان فارس متولد شد. او از ایل قشقایی، طایفه درّه شوری و اهل شهر خومه‌زار بود. قاجاری تمام مقاطع تحصیلی‌اش را از دوران ابتدایی تا متوسطه، در شهر خومه‌زار گذراند و در سال ۱۳۸۱ دیپلم گرفت.

    بعد از اتمام کاردانی در رشته‌ی میکروبیولوژی در دانشگاه کازرون، در سال ۱۳۸۷ به عنوان معلم در آموزش و پرورش بخش دشت ارژن و مدرسه‌ی راهنمایی مهدیه شیراز به مدت شانزده ماه خدمت کرد. او دو سال پس از اتمام سربازی به عنوان معلم در آموزش و پرورش استخدام شد.
    قاجاری در آذر سال ۱۳۸۸ با دختر عموی خود ازدواج کرد. ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ دختر او آنیسا متولد شد. در همین تاریخ او به عنوان بسیجی تکاور وارد تیپ ۱۵ تکاور امام سجاد (ع) کازرون شد و بعد از اتمام دوره‌های آموزشی چندین مأموریت به شمال غرب کشور و منطقه‌ی ارومیه داشت.
    او آذر ۱۳۹۴ داوطلبانه در جبهه‌های نبرد سوریه حاضر شد و ۱٤ دی ۱۳۹۴ بعد از نماز مغرب و عشاء در درگیری‌های اطراف حلب بر اثر اصابت ترکش خمپاره به ناحیه‌ی سر، سینه و پایش به شهادت رسید. شهید مهرداد قاجاری اولین شهید از ایل قشقایی و همچنین اولین رزمنده‌ی تیپ تکاور امام سجاد (علیه السلام) کازرون است.

    خبر شهادت مهرداد قاجاری ۱۶ دی به خانواده‌اش داده شد و حدود نُه روز بعد پیکرش به ایران منتقل شد. پیکر شهید قاجاری ۲۳ دی ۱۳۹۴ در گلزار شهر خومه‌زار استان فارس شهرستان ممسنی با حضور گسترده‌ی مردم به خاک سپرده شد. «فرهنگ‌نامه شهدای مدافع حرم - صفحه 446»

    شهید مهرداد قاجاری

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما