دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 416694
    تاریخ انتشار: 22/دي/1404 - 20:31

    هشدار ترکیه درباره تبعات دخالت‌های خارجی در ایران و آتش‌افروزی رژیم صهیونیستی

    سخنگوی رسمی حزب عدالت و توسعه حاکم در ترکیه درباره تبعات دخالت‌های خارجی در جمهوری اسلامی ایران و آتش‌افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه هشدار داد.

    هشدار ترکیه درباره تبعات دخالت‌های خارجی در ایران و آتش‌افروزی رژیم صهیونیستی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    به نقل از شبکه العالم، «عمر چلیک» سخنگوی رسمی حزب عدالت و توسعه حاکم در ترکیه امروز پس از نشست رهبران عالی‌رتبه این حزب به ریاست «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، در یک کنفرانس خبری درباره دخالت‌های خارجی در جمهوری اسلامی ایران هشدار داد.
     
    چلیک با اشاره به تمایل ترکیه برای اجتناب از هر گونه اغتشاش در ایران، هشدار داد که هر گونه دخالت‌های خارجی احتمالی در ایران ممکن است به وقوع بحران جدی و بزرگ منجر شود.
     
    وی تأکید کرد: ایران همسایه ماست و ما با دقت و از نزدیک همه تحولات آن را زیرنظر داریم؛ ما می‌خواهیم هیچ خسارتی به ملت ایران وارد نشود.
     
    سخنگوی حزب عدالت و توسعه ترکیه همچنین گفت: اسرائیل در کل منطقه آتش‌افروزی می‌کند، اسرائیل و بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر آن از هیچ تلاشی برای گسترش هرج و مرج در هیچ مکانی در منطقه دریغ نمی‌کنند تا بر جنایت نسل‌کُشی خود (در غزه) سرپوش بگذارند.
     
    پیشتر نیز «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه در مصاحبه با شبکه خبری «TAT Haber» در خصوص ناآرامی‌های اخیر در ایران گفت: انتظارات اسرائیل برای فروپاشی نظام در ایران محقق نخواهد شد.
     
    وی در خصوص گسترش اعتراضات در شهرهای مختلف ایران و تأثیرات آن بر منطقه تصریح کرد: قطعا پایانی که اسرائیل انتظار آن را دارد، محقق نخواهد شد.
     
    فیدان به تمایل آشکار نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دولت متبوعش برای تغییر حکومت در ایران، تأکید کرد که این موضوع پنهانی نیست اما محاسبات آن‌ها درباره واکنش مردم ایران اشتباه است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما